Тази сряда #вкъщи гостува един от най-дълголетните и обичани детективи

...
Тази сряда #вкъщи гостува един от най-дълголетните и обичани детективи
Коментари Харесай

Вкъщи с Детектив Уилям Мърдок и неговите криминални случаи по Epic Drama

Тази сряда #вкъщи гостува един от най-дълголетните и обичани детективи в телевизионната история. Актьорът Яник Бисон , доста по-известен като Детектив Мърдок е едно от най-разпознаваемите лица на ТВ канал Epic Drama , където ще бъде в ефир над 12 часа този петък, 1 май, с маратонното лъчение на сезон 7 на суперуспешния канадки сериал в ера, а на 4 май, понеделник, в 21:15 следва премиерата на 8 сезон на „ Криминалните случаи на Мърдок “.
Яник Бисон е канадски артист, роден в Монреал, през 1969 година и в действителност напълно скоро ще има рожден ден – на 16 май. Започва да се занимава с актьорство още от младеж. От 13 години той е в облика на детектив Уилям Мърдок в една от най-хитовите кандаски ТВ продукции – “Murdoch Mysteries ”. Действието на сериала се развива в края на 19-ти век в Торонто и във всеки епизод, Мърдок и екипът му имат случай за разплитане.
Дясната му ръка е доктор Джулия Огдън, с която публиката жадно чака най-сетне да се съберат като двойка (подсказка за сантименталните натури – в идния 8-ми сезон може би се задава венчавка). Любовта на двамата основни герои обаче не е толкоз лесна и те непрестанно имат тествания да стигнат един до различен да.

Миналата година Epic Drama изпрати Стаси Айви и нейния видео блог Cinema Confidential на снимачната площадка на сериала в Торонто, Канада, от където тя се завърна с няколко страхотни изявленията. Вижте диалога й с Яник тук, а ето няколко от най-интересните въпроси от него:
Уилям Мърдок би трябвало да е доста специфичен за теб, много години сте дружно към този момент!
Моята връзка с Уилям Мърдок е в действителност специфична, доста близки сме от 12 години към този момент.
Това е доста време за един сериал и един воин!
По-дълго е от множеството бракове.
Как се чувстваш в неговата кожа и по какъв начин се трансформира в него в началото?
Беше занимателно, тъй като първоначално не мислех, че сериалът ще оцелее дълго време. Никой от нас не смяташе, че ще имаме триумф, нямаше други костюмни драми по това време, сигурно не и от нашата ера. Затова бях малко внимателен. Това, което знаех беше, че качеството на сюжета и концепцията бяха непоклатими и сигурно желаех да опитам. Също смятах и, че сериалът в никакъв случай не може да наподобява демодиран, защото към този момент е на 100 години и можем да го вършим вечно. И май тъкмо натам сме тръгнали!

А какво е чувството да работиш с Хелейн толкоз време, това е доста време с един и същи сътрудник?
Повечето от нас работим дружно от доста време и като всяко семейство имаме положителни и неприятни дни. Предимно положителни, всички работят интензивно по този план. Не мога да си бленувам за по-добър сътрудник от Хелейн, тя влага толкоз доста старания и се оправя необикновено. Мисля, че сме блъснали джакпота с този актьорски състав, имаме съвършен баланс. Страхотно е.
Ти за какво стана артист?
Аз станах артист, тъй като желаех да работя и опитвам всичко и единственият метод е да играеш всичко!
При други условия по кое време в живота си можеш да си детектив и то в същото време?
Да, нямаше метод да бъда пожарникар, Батман, детектив, супер воин, Джеймс Бонд и какво ли още не! Тази специалност беше най-близко до всичко.

Знам, че сериалът има доста почитатели и съм сигурна, че постоянно те разпознават. Коя е най-странната среща с почитател, която си имал?
Имам доста смешна преживелица от преди няколко дни. Поканиха ме в къщата на бизнес сътрудник и се оказа, че е доста покрай моята къща, дели ни единствено езерото, съвсем можем да се забележим. Имаше и още няколко индивида – такива, които живеят в близост, както и други бизнес сътрудници. Много симпатични хора, прелестна вечеря, слънцето залязваше, храната беше подредена на масата на открито.
Имаше една двойка, която не беше от притежателите на къщи до езерото и Роджър ги убеждаваше какъв брой е хубаво там. Една жена – висока, изтънчена сподели: “това в действителност е ужасно езеро, на доста хора им харесва да идват тук. Имаме дори звезди, артистът от “Криминалните случаи на Мърдок ” си купи къща тук! ” И Роджър сподели: “Това е той ”.
И всички глави се завъртяха към мен. Тя доста се засрами, беше доста смешно! И аз й споделих “познай дали няма да опиша тази преживелица на всички! ”

Тук можете да видите видео разходка из снимачната площадка на сериала на нашия делегат Стаси Айви с екранната партньорка на Яник, Д-р Джулия Огдън, в ролята - очарователната австралйка и наш girl crush Хелейн Джой:

“Криминалните случаи на Мърдок ” се излъчвa у нас по ТВ канал Epic Drama, част от фамилията на Viasat HistoryTV1000, като дебютът на сезон 8 в български ефир е на 4 май от 21:15 часа.
Epic Drama е ТВ канал за исторически трагични сериали от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+, в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, в София – в NET1 на 137 канал.
За цялостната стратегия на ТВ канал Epic Drama следете www.epicdrama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР