Тази снимка обиколи българския Фейсбук (който явно е най-голямата медия“

...
Тази снимка обиколи българския Фейсбук (който явно е най-голямата медия“
Коментари Харесай

Поредният фейк потвърди, че докато истината си обуе обувките, лъжата ще обиколи света



Тази фотография обиколи българския Facebook (който очевидно е най-голямата „ медия “ у нас и хората имат вяра на всичко в него) и провокира вълнà от мнения и споделяния. 

Очаквано – хомофобия и насмешки с „ европейските полезности “, гарнирани с „ не, благодаря! “ и поръчки да бягаме от гнилия Запад. Нищо ново. 

На фотографията, съгласно троловете, са естонският президент и неговият (!!!) син. 

Истината е, че фотографията – в целия си тип – е ето такава:



И на нея са:

(от ляво на дясно) Райво Аег (министър на правораздаването на Естония); Керсти Калюлайд (президент на Естония към 2020 г.) и Мик Пярниц – един от най-авторитетните модерни естонски писатели, който няма роднинска връзка с президента на Естония, нито настоящия, нито тогавашния. Причината да е облечен по този начин е, че той е бранител на правата на дамите и деятел против домашното принуждение – идея извънредно непозната в България, където биенето на брачната половинка е фамилна полезност. 

Разпространението ѝ освен в България, само че и във всички руски спътници и групи, подмазващи се на путин, съответства с това, че Естония спря да издава визи за руснаци, както и махна паметниците на окупационната алена войска. 

Няма нищо инцидентно!

Хомофобията ви е построена по същия метод, по който цялото ви знание за света – ненавиждате хора, които не знаете за какво ненавиждате, само че са ви споделили, че би трябвало. Тези, които са ви го споделили, си имат техни аргументи да сеят ненавист, само че вие концепция си нямате за какво. 

Но мисълта ми е друга в този момент:

За познанието ви за света… 

Казвате: е, добре, фотографията е фалшив, но ги знаеме тия с техните „ евроГейски полезности! “. 

Нищо не знаете. „ Знанието “ ви е трупано тъкмо от такива фотоси и такива „ вести “, публикувани от същите тролове, тъй като по техните страници и от техните постове съдите за това какво се случва по света. За тази фотография разбрахте (някои от вас), че е фалшив, стотиците други сте ги попили, без да се замислите. И на тяхна база си мислите, че познавате света, европейските полезности и знаете какви хора са „ тези “, дето дори не сте ги виждали на живо… Ама „ ги знаете “. Казали са ви какво да „ знаете “ за тях.

Фейк след фалшив попивате и това „ познание “ го афиширате. 

Защо си мислите, че ТАЗИ машинация с ТАЗИ фотография е изключение?

Самият факт, че си въобразявате, че Европа (или който и да било) НАЛАГА на хората да се извращават (според речника ви) и да стават хомосексуални, приказва, че не знаете какво се случва отвън главата ви, напълнена с тролска агитация. 

Самият факт, че си мислите, че гей съдебна експертиза СТАВА с гледане, приказва какво знаете за биологията, най-малкото, и какви са ви визиите за човешката логика на психиката. Ако вярвате, че с гледане съдебна експертиза СТАВА каквото и да било, ви поучавам да идете погледате малко някоя библиотека или най-малко да погледате малко един учебник по биология. 

Самият факт, че си мислите, че когато ви лимитират опцията да заплашвате хора, да ги обиждате за цвета на кожата им или за половата им ориентация… смятате, че това е фашизъм и ви цензурират и лишават от правата ви, приказва какъв брой не познавате света. Самият факт, че си мислите, че да обиждаш и заплашваш е „ право “, от което ви лишават…

Толкова за знанията ви. А по отношение на светоусещането ви и неналичието на емпатия, прочувствената незрялост и отношението ви към околните…

Мразите по команда: Естония спря да издава визи за руснаци и махна паметниците на окупационната алена войска, кремълските тролове реагираха за възмездие. 

Пуснаха ви една подправена фотография и вие (като кучето на Павлов), по сигнал, започнахте да ненавиждате и да се пенявите. 

Защото… тъй като „ християнският морал “…

Смешно!

Омразата в коя част от християнския ви морал се вписва? Вие какви християни сте, апропо – православни или кремълски? 

Защото съгласно християнството Седемте добродетели са: непорочие, лишаване, благотворителност, усърдие, самообладание, благодушие, примирение. 

Тяхната диаметралност са Седемте смъртни гряха: сласт, чревоугодие, лакомия, леност, яд, злоба, надменност. 

В кремълското християнство, наподобява, нещата са обърнати и Седемте смъртни гряха са добродетелите. Та… вие какви тъкмо християни или „ християни “ сте? 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР