Тази седмица ви питаме какви задължения имат децата у дома.

...
Тази седмица ви питаме какви задължения имат децата у дома.
Коментари Харесай

ИГРА: Какви задължения имат децата у дома?

Тази седмица ви питаме какви отговорности имат децата вкъщи. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Ще видиш ти, като родиш. "

 

Има два типа родители, що т се отнася до децата и отговорностите вкъщи. Едните пазят децата да не би да се преуморят или пък да объркат нещо и да не го създадат, както би трябвало. И по тази причина не им поверяват никакви отговорности и отговорности, като по този начин децата се научат, че мама е тази, която ще им донесе вода, ще им подреди играчките, ще им прибере облеклата и ще им почисти, откакто са яли шоколад и са омазали масата. 

 

 Добави изложение

 

 

Другият модел родители са тези, които считат, че няма невъзможни, трудоемки или пък чак толкоз рискови за децата действия. Нито пък има действия, които ще ги преуморят дотолкоз, че след това родителите да имат гузна съвест. Тези родители делегират на децата си отговорности като като да почистят масата след хранене, да оказват помощ за обирането на праха или пък пода вкъщи, да оказват помощ за готвенето, даже им дават да нарежат примерно краставица с не изключително изострен нож. 

 

 

За децата на този модел родители не е по никакъв начин извънредно да си подреждат стаята, играчките, облеклата, да се къпят сами, да си сипват сами сок или да си намажт филия с лютеница сами. И това не е форма на индиферентност от страна на родителите, а метод да научат децата да бъдат независими, виновни и способни.

 
А вие какво позволявате на децата си, какви отговорности имат те вкъщи и оказват помощ ли ви в домакинстването?
 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
 
 Добави изложение У частници:  В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период:  00:00 часа на 24.02.2023 година  до 23:59 часа на 30.03 .2023 година

В играта вземат участие единствено отговорите оставени в коментар под играта за оповестения интервал.

На същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъде определен на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото при непотърсена премия в границите на 7 работни дни от датата на известието да изтегли нов участник.

Победителят ще спечели книгата

Автор: , Издателство: 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР