Тази седмица в CBS Mornings“ експертът по начина на живот

...
Тази седмица в CBS Mornings“ експертът по начина на живот
Коментари Харесай

CBS Mornings Deals: Това устройство може да ви помогне да намерите вашето дистанционно и сега е с 25% отстъпка

Тази седмица в „ CBS Mornings “ специалистът по метода на живот Елизабет Вернер разиска покупко-продажби за продукти, които могат да улеснят живота ви -- всичко това с изключителни отстъпки. Открийте извънредните предложения от тази седмица по-долу и  или изпратете SMS с „ CBS “ на 65 000, с цел да се възползвате от тях през днешния ден.

Отказ от отговорност: CBS печели комисионни от покупки, направени посредством CBSDeals.com. Сделките са налични за стеснен интервал от време и до привършване на количествата. Цените може да се трансформират от датата на издание.

Remote Retriever

Remote Retriever е планиран да ви помогне да намерите вашите отдалечени ръководства с едно натискане на бутон, употребявайки Bluetooth и радиочестотни технологии нагоре до 150-футов диапазон. Вземете го с 25% отстъпка в CBS Deals.

$45 в CBS Deals

Ollyball

Ollyball е 12-инчовата надуваема топка с структура KrunchCOR, която е проектирана да всмуква удара от удари с цялостна скорост и ритници. Направен е от материал за хвърчила и даже можете да оцветите своя Ollyball с множеството маркери или пастели. Предназначен е за надуване или издухване с включената сламка. Вземете го с до 26% отстъпка в CBS Deals.

$16 и нагоре в CBS Deals

Jumpsmart

Компактният портативен запалител разполага с фенерче, захранваща банка, компас, термометър, рефлекторна лента и спешна звукова тревога. 29600mWh (8000mAh) 4-клетъчна висококачествена литиево-полимерна батерия на JumpSmart може да обезпечи значителен подтик за мотори до 8 цилиндъра (7.0L газ / 4.0L дизел) с DC 12V 200A (начало) - 800A (пик). Продава се с 31% отстъпка в CBS Deals.

$110 в CBS Deals

Повече наличие от CBS Essentials

Изключителни отстъпки от CBS Mornings Deals
CBS Mornings Deals: Розовата сбирка на Рейчъл Глаубер е с 51% отстъпка и отива за проучване на рака на гърдата
CBS Mornings Deals: Вземете чаша с ледена напитка с до 50% отстъпка
CBS Mornings Deals: Този лят алуминиев тиган е с 50% отстъпка
CBS Mornings Deals: Вземете два Bluetooth високоговорителя, въодушевени от тики, на цената на един
CBS Mornings Deals: Вземете комплект багаж от три елементи със 71% отстъпка
CBS Mornings Deals: Уикенд чанти, разполагаем -вземете слушалки и още CBS Mornings Deals: Вземете гурме сосове с 30% отстъпка CBS Mornings Deals: Този аксесоар за спално долни дрехи е с 40% отстъпка
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР