Тази седмица в CBS Mornings“ експертът по начина на живот

...
Тази седмица в CBS Mornings“ експертът по начина на живот
Коментари Харесай

CBS Mornings Deals: Този комплект багаж е с 52% отстъпка преди ваканционно пътуване

Тази седмица в „ CBS Mornings “ специалистът по метода на живот Гейл Бас разиска предложения за продукти, които биха могли да улеснят живота ви – и всичко това с изключителни отстъпки. Открийте извънредните покупко-продажби от тази седмица по-долу и  или изпратете SMS с „ CBS “ на 65 000, с цел да се възползвате от тях през днешния ден.

Отказ от отговорност: CBS печели комисионни от покупки, направени посредством CBSDeals.com. Сделките са налични за стеснен интервал от време и до привършване на количествата. Цените може да се трансформират от датата на издание.

Handful

Гамата от сутиени на Handful е проектирана за комфорт. Те могат да се перат в пералня. Изберете от разнообразни стилове в ликвидация с до 42% отстъпка в този момент в CBS Deals.

$35 при CBS Deals

Calming Heat Neck от Sharper Image

Тази обвивка за врата в продажба може да насочи съответни точки на напън и може да успокои мускулите с топлота и масаж трептения. Регулирайте сред три настройки за топлота и три масажиращи трептения за девет разнообразни комбинации. Разпродажба е с 40% отстъпка.

$24 в CBS Deals

Зарядно устройство за телефон с размер на кредитна карта ChargeCard

Зарядното устройство за телефон ChargeCard може да се побере в портфейла ви и може да обезпечи незабавно зареждане на батерията на вашето устройство. ChargeCard идва с вградени кабели за зареждане, в това число USB-C, Lightning и Micro USB. Разпродажба е с 40% отстъпка.

$36 в CBS Deals

Комплект багаж Mirage

Този комплект ръчен багаж и два огромни спинъра са направени от ABS композит материал на черупката и разполага с утвърдена от TSA брава, горна и странична ръкохватка за носене, прибираща се система с бутони и колела за скейт. Разпродажба е с 52% отстъпка.

$190 в CBS Deals

Повече наличие от CBS Essentials

Изключителни отстъпки от CBS Mornings Deals
CBS Mornings Deals: Вземете калъф за ледена напитка с до 50% отстъпка
CBS Mornings Deals: Този тиган от лят алуминий е с 50% отстъпка
CBS Mornings Deals: Вземете два Bluetooth високоговорителя, въодушевени от тики, на цената на един
CBS Mornings Оферти: Вземете комплект багаж от три елементи със 71% отстъпка
CBS Mornings Deals: Уикенд чанти, слушалки в придвижване и още CBS Mornings Deals: Вземете гурме сосове с 30% отстъпкаCBS Mornings Deals: Този аксесоар за спално долни дрехи е 40% изключен
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР