Тази седмица Sony представи най-новия си смартфон в лицето на

...
Тази седмица Sony представи най-новия си смартфон в лицето на
Коментари Харесай

Изкушенията в новия Sony Xperia 5 IV

Тази седмица Sony показа най-новия си смарт телефон в лицето на Xperia 5 IV, който се стреми да предложи водещи екстри от Xperia Pro-I и Xperia 1 IV на малко по-достъпна цена. 
 Sony PlayStation VR2 и по кое време ще излезе новият VR хедсет
Ето по кое време излиза новият VR хедсет за PlayStation

Идва с голям брой подобрения

Телефонът е със моден дизайн и корпус, формиран от метал и стъкло, като лицето е оптимално изчистено, само че в профил участва скъпия за мнозина физически бутон за фотоси.

6.1-инчовият OLED екран е в обичайна за Sony съразмерност от 21:9, предлага до 120Hz опреснителна периодичност и е затрупан от Gorilla Glass Victus. 
 Снимка 586124

Селфи камерата е усъвършенстван 1/4-инчов датчик с осем мегапиксела, който дава обещание още повече подробност в изображенията, само че същинският акцент при модела е задната камера. 

Тя е формирана от три 12-мегапикселови датчика, които печелят от водещата технология за нескончаем автофокус, с която се отличават топ моделите смарт телефони и апарати на компанията. 
 Снимка 586123

Има опция и за свързване на външен екран и стабилизатор чрез Bluetooth. 

Xperia 5 IV се базира на Snapdragon 8 Gen 1 с 8GB RAM и 128GB вградена памет, която може да се усили с до 1ТВ чрез microSD. 
 Снимка 586122

Това е и един от дребното смарт телефони на пазара, които не престават да оферират 3.5-милиметров жак, освен това с поддръжка на LDAC и 360 Reality Audio. 

Батерията е с 5000mAh и може да се зарежда с до 30 вата, само че, уви, в комплекта няма даже кабел за зареждане, да не приказваме за адаптор. 
 Sony SRS-XG300, SRS-XE200, SRS-XE300 и всичко за новите Bluetooth представители на марката
Изненадата на Sony - тъкмо в точния момент за лятото

Три нови продукта

Цената на телефона в Европа ще е 1049 евро, а продажбите ще започват към средата на месеца.   
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР