Тази седмица Samsung представи сгъваемите смартфони Galaxy Z Fold5 и

...
Тази седмица Samsung представи сгъваемите смартфони Galaxy Z Fold5 и
Коментари Харесай

Samsung обеща в бъдещите сгъваеми смартфони да добави защита от прах

Тази седмица Samsung показа сгъваемите смарт телефони Galaxy Z Fold5 и Z Flip 5. Устройствата са водоустойчиви по IPX8, само че не и прахоустойчиви. Осъзнавайки, че това качество е търсено измежду потребителите, компанията работи за премахване на минуса.

„ Добре сме осведомени с потребителското търсене за отбрана от прахуляк и работим интензивно, с цел да реализираме тази цел, само че заради естеството на сгъваемите структури има доста движещи се елементи, тъй че отбраната от прахуляк е сложна “ – сподели ръководителят на подразделението Mobile eXperience на компанията Samsung Electronics Tи Мун Рo (TM Roh).

Ро заяви, че потребителите ще би трябвало да “изчакат още малко “, до момента в който сгъваемите устройства на компанията получат тази функционалност, отбелязвайки, че първоначално първите сгъваеми смарт телефони също не са били водоустойчиви.

Топ-мениджърът също по този начин съобщи, че делът на устройствата Galaxy Z Flip в продажбите на сгъваемите смарт телефони Galaxy е по-голям от този на моделите от серията Z Fold. „ Ние дефинираме световния дял от продажбите на Flip и Fold надлежно на 60% и 40%, само че сме внимателни по отношение на 65% и 35% тази година, защото делът на Flip се усилва “ — сподели Ро пред The ​​Maeil Business Newspaper.

Засега смарт телефоните Motorola Razr 2023 са единствените сгъваеми устройства, които са устойчиви на прахуляк, макар че имат много невисок рейтинг — IP52 за отбрана от навлизане на вода. Това значи, че смарт телефоните са предпазени единствено против водни пръски, само че не и против цялостна водоустойчивост.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР