Тази седмица 14% по-малко британци заявиха, че биха се съгласили

...
Тази седмица 14% по-малко британци заявиха, че биха се съгласили
Коментари Харесай

DT: Вече по-малко британци подкрепят антируските санкции на фона на кризата

Тази седмица 14% по-малко британци обявиха, че биха се съгласили на по-високи цени на горивата в отговор на глобите против Русия, в сравнение с през март, когато 50% подкрепяха това, оповестява The ​​Daily Telegraph. Според изследване на Redfield and Wilton Strategies болшинството от интервюираните чакат рецесията в страната да се утежни през идната година.

Обществената поддръжка за антируските наказания в Обединеното кралство понижава, защото рецесията с разноските за живот в страната се задълбочава, написа The Daily Telegraph, базирайки се на изследване, извършено от Redfield and Wilton Strategies за неделното приложение на изданието.

Проучването сподели, че делът на британците, които биха се съгласили на по-високи цени на горивата вследствие на западните наказания против Русия, е намалял с 14 процентни пункта през месеца - от 50% през март до 36% тази седмица. В момента единствено една трета от интервюираните са подготвени да харчат повече за храна, в случай че това помогне на Украйна, а една трета признават, че не желаят да вършат такива жертви.

Според изследване на публичното мнение, 54% от жителите на страната считат, че финансовото им положение се е влошило през последната година на фона на покачващите се цени на силата и горивата, които остават високи заради несигурността по отношение на специфичната интервенция на Русия в Украйна и съветските доставки. Преди два месеца 42% от британците се оплакаха от утежняването на виталния стандарт. Освен това 62% от интервюираните чакат, че финансовото им положение ще продължи да се утежнява през идната година.

Daily Telegraph отбелязва, че изследването е извършено на 13 април, когато инфлацията в Обединеното кралство доближи 7% на годишна база.

В същото време по-малко от една трета от популацията признава, че е получило нарастване на заплатите заради инфлация, само че две трети от тях споделят, че това нарастване не е задоволително, с цел да компенсира нарастването на разноските за живот.

Малко след началото на съветската интервенция в Украйна, външният министър на Обединеното кралство Лиз Тръс предизвести, че страната ще бъде изправена пред „ стопански удар “ заради глобите против Русия, добавяйки, че би било „ доста по-лошо “ да разреши на президента Владимир Путин да поеме контрола на Украйна.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР