Тази събота в черноморското селище Лозенец идва световноизвестната диджейка Кристина

...
Тази събота в черноморското селище Лозенец идва световноизвестната диджейка Кристина
Коментари Харесай

Любимата диджейка на Надал идва в Лозенец

Тази събота в черноморското населено място Лозенец идва световноизвестната диджейка Кристина Тосио, която ще зарадва почитателите на положителния тон в Hacienda Beach. Красавицата каца непосредствено от Ибиса, а малко преди този момент е пускала на гръцкия тузарски остров Миконос. Тя е позната в шоу средите и като топ-модел, театралничила за кориците на международните фешън списания.



Кристина е един от обичаните музикални актьори на тенис звездата Рафаел Надал, с който са дефилирали дружно в фешън ревю на Томи Хилфигър. Преди месец Кристина бе главния актьор на светско празненство на международната бижутерийна компания Булгари, а малко преди този момент забавляваше гостите на частен ваучър на Луи Вюитон във френската столица. В празненствата си тя миксира хаус и афро бийт, само че с елегантно и женствено звучене.

Според клюката, Кристина минава за съдбовна жена, а в предишното испанските медии й приписват сантиментални връзки със международни спортни звезди. Красавицата има и наследник, само че заобикаля да приказва за бащата на единственото си дете. За престоя си в родното Сен Тропе, Тосио е поръчала да има пресни плодове и зеленчуци, черен хайвер, минерална вода от остров Фиджи и рибни деликатеси. Тя ще остане в Лозенец единствено за 24 часа, защото програмата й през лятото е запълнена, а почитателите я чакат с неспокойствие в най-хубавите клубове по целия свят. През август на моделката й следва да забавлява гостите на милиардерска женитба на Френската Ривиера.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР