Тази събота и неделя по случай Деня на детето „Българска

...
Тази събота и неделя по случай Деня на детето „Българска
Коментари Харесай

Детски празник в зала “Сиконко” на 1 и 2 юни

Тази събота и неделя по случай Деня на детето „ Българска асоциация спорт за всички”, взаимно с Детска спортна академия " Том и Джери " провеждат за девети следващ път детски състезателен празник „ Карате, ритмика и танци за най-малките “. Събитието ще се организира в столичната зала " Сиконко " на 1 и 2 юни от 09.00 часа.

Проявата се реализира с финансовата поддръжка на Министерство на младежта и спорта и е част от Националната стратегия за физическа интензивност и развиване на българското население „ БУЛФАР -2020” на Българска асоциация спорт за всички.

Детският празник минава под мотото “Децата и спорта “. Целта е поощряване към систематични спортни занимания и повишение наспортната просвета на децата от най-ранна възраст.

В празника ще бъдат показани: художествена гимнастика, спортни танци, съвременни танци, национални танци, мажоретни танци, йога, карате, гимнастика и шампионат по футбол.

Очаква се да участват доста деца и родители, поканени за откриването на събитието са доста известни лица в областта на дейния метод на живот, уравновесеното хранене и спорта. В самодейността присъединяване ще вземат и малчугани от домове за деца лишени от наставнически грижи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР