Тази събота, 12 март 2022 г., в столицата ще се

...
Тази събота, 12 март 2022 г., в столицата ще се
Коментари Харесай

СДС взема важни решения на Национална конференция

Тази събота, 12 март 2022 година, в столицата ще се организира Национална конференция на Съюза на демократичните сили (СДС). В дневния ред на най-висшия партиен конгрес са планувани полемики по актуалните политически проблеми, пред които е изправена България.

Сините ще избират ново управление, а акцент на форума са дебатите за бъдещите цели  и проекти на Съюз на демократичните сили в европейското развиване на страната. Предстои да бъдат разисквани структурните благоприятни условия на партията, както и задачите, политиките и изборните резултати. Предмет на полемики ще са и идни явявания на избори във формат Единна национална партия (ЕНП).



По време на конференцията, Сините ще дискутират по политическата конюнктура в страната, работата на обединението ГЕРБ-СДС в Народното събрание, както и политическата, икономическата, обществената и здравната рецесии, които са в дневния ред на обществото.



Съюзът на демократичните сили е партията, която промени България и я поведе по пътя на европейските полезности и НАТО.

Съюз на демократичните сили е българска дясна политическа партия, правоприемник на едноименна политическа коалиция. Член е на Европейската национална партия (ЕНП) от 5 март 1998 година



Съюзът е основан на 7 декември 1989 година като коалиция от група неправителствени организации и възобновени остарели партии, чиято цел е отхвърлянето на комунистическата тоталитарна система и установяването на народна власт в България. Регистрира се като политическа партия през 1998 година Организациите, съставляващи обединението преди този момент, са оповестени за „ присъдружни “ и огромна част от тях последователно приключват независимото си битие като политически партии.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР