„Тази победа е за всички, най-вече фенове и като цяло

...
„Тази победа е за всички, най-вече фенове и като цяло
Коментари Харесай

Борудов: Ние не сме някакви мишоци да се пазим като повечето отбори

„ Тази победа е за всички, най-много почитатели и като цяло за целия клуб. Достра изстрадахме да я реализираме. Радвам се, че навръх техния терен го реализираме. Показахме огромен темперамент, себераздаване. Показахме, че сме едно цяло и че ЦСКА е над всичко”, съобщи Николай Бодуров пред клубната телевизия на ЦСКА след успеха над Лудогорец в Разград с 2:1 в дуел от 15-ия кръг на Първа лига.

„ Още при 1:0 ние си вярвахме. Знаехме, че ще вкараме гол най-малко. Показахме огромен темперамент в действителност и успеха пристигна. Господ беше с нас, то Господ и шансът е със мощните, както споделят. Като останахме с човек по-малко, справедливо или не, не знам, не мога да преценява, се мотивирахме двойно може би и тройно повече. Мисля, че по-късно с 10 индивида имахме много повече обстановки, в сравнение с 11 на 11. Но отново споделям, че характерът беше главното в цялата работа”, разяснява още Бодуров и добави на въпрос за последните неуверени изяви на отбора:

„ Колебливи предвид на резултатите. Защото в Етър – малшанс, против Пирин – необикновен малшанс още веднъж, с Левски – дерби, само че като резултати не бяха каквото би трябвало. Със Славия си вдигнахме самочувствието малко, само че вярвахме. Преди си казахме, че отидаме за победа и ще се надиграваме. Ние не сме някакви мишоци да дойдем тук да се пазим като множеството тимове – да паднем с по-малко, ние идваме да победа. Радвам се, че я постигнахме.”

За борбата за шампионската купа Николай Бодуров показа:

„ Крачка по крачка би трябвало да си гоним задачите. Има още доста мачове. Те ще губят точки, ние ще губим точки ясно е, само че края е значимото ние да сме крайни успехите. Искам единствено ние да сме крайни спечелили това е. Донесе ми шанс капитанската лента. Надявам се да носи шанс освен на мен, а който е капитан на ЦСКА и единствено победи.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР