Тази новина обикаля родните медии. Единствено пред „Галерия“ Ева разкрива

...
Тази новина обикаля родните медии. Единствено пред „Галерия“ Ева разкрива
Коментари Харесай

Певицата Ева избухна: Не съм била любовница на Лудия репортер!

Тази вест обикаля родните медии. Единствено пред „ Галерия “ Ева разкрива каква е истината. Певицата споделя, че това я питат нейните 50 000 почитатели в обществените мрежи и я окуражават, че щом Дани излезе от шоуто още веднъж ще бъде с нея, да не се отчайва, че той с е оженил за Алекс Богданска. Изпълнителката отхвърля този слух и е безапелационна, че от две години са другари с Дани.

„ Целувахме се по време на фотосите на клипа „ Дали “, само че в никакъв случай не сме го правили в същинския живот “, отсича Ева.

За клипа „ Дали “ имало много тежък и дълъг кастинг. „ Предлагаха ми все по-млади момчета. Тогава се сетих за Дани., Исках да е човек, с който да си подхождаме като двойка, и те го поканиха. Мисля, че с него се получи доста добре, тъй като той е извънредно артистичен, а трябваше да има и лек комизъм “.

След като се срещнали, Ева и Дани си станали близки. Той почнал да върви на вечери в нейното семейство. Според Ева Алекс няма по какъв начин да го ревнува от нея, защото Дани е откровен и чист.

В момента Ева няма мъж до себе си, откакто е претърпяла изменничество от някогашния си, който твърдял, че е моногамен. „ Пълна съм с позитивна сила, която ми оказва помощ да претърпявам по-лесно всички по-неприятни обстановки в живота. И нямам самообладание Дани да излезе от Къщата, чакаме го с цялото ми семейство.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР