Тази нощ облачността от запад ще се разкъса и ще

...
Тази нощ облачността от запад ще се разкъса и ще
Коментари Харесай

Ще се радваме ли на слънце в събота ?

Тази нощ облачността от запад ще се раздра и ще намалее, тук-там в Южна България до най-вече ясно време. В Дунавската низина и по Черноморието ще се образува ниска облачност или мъгла. В множеството региони ще бъде съвсем безшумно, на изток ще духа до сдържан вятър със северна съставния елемент. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, в София - към минус 3°.

Утре по Черноморието ще е облачно и мъгливо, тук-там с ръмежи. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 4°-5°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, след обяд ще отслабва.

На 9 декември ноември слънцето във Варна изгрява в 7:28 часа и залязва в 16:33 часа. Продължителността на деня е 9 часа и 5 минути. Фаза на луната е четири дни преди новолуние.

В Дунавската низина ще се задържи облачно, тук-там - мъгливо, с ръмежи. Над останалите региони навътре в страната облачността ще е променлива, преди обяд по-често забележителна. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 1° и 6°, в София - към 5°.

В планините облачността ще е променлива. Ще духа сдържан вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 3°.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР