Тази нощ над по-голямата част от страната облачността ще е

...
Тази нощ над по-голямата част от страната облачността ще е
Коментари Харесай

Ще вали ли утре по Черноморието?

Тази нощ над по-голямата част от страната облачността ще е забележителна и тук-там, основно в Източна България към момента ще превалява дъжд.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна и на доста места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 20°-22°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

На 29 май слънцето във Варна изгрява в 5:33 часа и залязва в 20:39 часа. Продължителността на деня е 15 часа и 06 минути. Фазата на луната е два дни след първа четвърт.

Във вътрешността на страната сутринта тук-там в низините и котловините видимостта ще бъде понижена. Въздушната маса над България ще остане неустойчива. Облачността ще бъде забележителна, купеста и купесто-дъждовна и на доста места в страната ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Остават изискванията и за градушки. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 21° и 26°, в София - към 21°.

Над планините облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. По високите елементи ще е мъгливо. На доста места ще има превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР