Гунди – легенда за любовта“ е пълнометражен игрален филм, посветен

...
Гунди – легенда за любовта“ е пълнометражен игрален филм, посветен
Коментари Харесай

Гунди - Легенда за любовта

„ Гунди – легенда за любовта “ е пълнометражен игрален филм, отдаден на великия и обичан футболист от предишното, Георги Аспарухов – Гунди. Сценарист е Емил Бонев, а оператор - Борис Славков.

В ролята на Гунди ще забележим Павел Иванов, който помним от комедийната поредност " Татковци ". В прослойка са още Александра Свиленова в ролята на Лита, Параскева Джукелова, Емил Марков и Стоян Радев.

Лентата наблюдава живота на огромния състезател – от срещата му с Величка Маркова – Лита, до трагичния 30 юни 1971 година. В основата на сюжета са неразказани до момента истории от персоналния живот на Георги Аспарухов и неговата най-голяма обич – брачната половинка му Лита, с която минават през редица тествания на живота, футбола и системата, само че остават дружно до самия край.

На екран ще оживеят и някои от именитите мачове с присъединяване на Гунди, с помощта на стотиците специфични резултати, употребявани във кино лентата. Продуценти на кино лентата са Иван и Андрей, които са известни със пристрастеността си към ФК " Левски ".

Очаквайте на 18 октомври 2024 година.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР