Тази нощ ми докладваха, че около 200 души мигранти са

...
Тази нощ ми докладваха, че около 200 души мигранти са
Коментари Харесай

Рашков: Тази нощ 200 нелегални мигранти са отблъснати от границата ни

Тази нощ ми рапортуваха, че към 200 души мигранти са отблъснати. Това сподели министърът на вътрешните работи Бойко Рашков по време на чуване в Народното събрание. Той разясни, че 10-15 души са хванати в територията на страната.

" Това е за това денонощие. Мога да споделя с вас, че имаше преди няколко дни завишаване в броя, което ни даде съображение да бием паника и да кажем, че нещата се усложняват. Това денонощие наклонността е противоположна ", сподели още Бойко Рашков.
 Рашков: До месец огромни маси афганистанци ще са директно до българските граници Рашков: До месец огромни маси афганистанци ще са директно до българските граници
До месец огромни маси афганистанци ще са директно до българските граници. Това стана ясно от отговор на парламентарен въпрос на сл...

Според него мигрантския напън оказва въздействие в стопанската система на някои страни. " Създава се известно напрежение с турската страна. Ние поставяме неимоверни старания. Нашите чиновници на граничните пунктове са на 100 % ангажирани с този въпрос. ПРавили сме инспекции дружно с посланика на Турция на нашата западна граница със Сърбия. Тя самата се убеди за какъв проблем става дума и че въпросът със забавянето на транспортните средства не е индивидуален. Има куриозни случаи по отношение на превоза. Дори в граничните зони нашите граничари са залавяли скрити в средата на товарните коли, които извозват дървен материал афганистански жители ", сподели още Бойко Рашков.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР