Тази неделя, веднага след централната емисия на bTV Новините, репортерът

...
Тази неделя, веднага след централната емисия на bTV Новините, репортерът
Коментари Харесай

Историята на бебе Катерина, което обедини България – в bTV Репортерите тази неделя

Тази неделя, незабавно след централната емисия на bTV Новините, репортерът Кристина Газиева и операторът Александър Осиченко са подготвили за феновете вълнуваща среща с Катерина - бебето, което беше отнето от фамилията си в Германия поради подозрения за родителска немарливост.
Снимка: btvnovinite.bg
Два месеца, откакто момиченцето беше изведено от фамилната среда от немската организация за протекция на детето, то към този момент е у дома при родителите си.
Щастливата развръзка с отнетото българско бебе в Германия: Малката Катерина е със фамилията си Детето към момента е уплашено и ще му би трябвало време, с цел да се възвърне, сподели неговaта майка в ефира на bTV
Решението на немския съд да върне бебето идва след многочислени експертизи, направени както от немски, по този начин и от български лекари.
Снимка: btvnovinite.bg
На 15 март гледайте кино лентата на bTV Репортерите „ В прегръдката на мама “ - една история за раздялата на една майка с детето ѝ, за една страна, която има строги закони и е безкомпромисна, когато става въпрос за здравето на всяко дете. И най-много - история за едно бебе, което сплоти България.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР