Тази неделя в Темата на NOVA репортерът Наталия Герджикова и

...
Тази неделя в Темата на NOVA репортерът Наталия Герджикова и
Коментари Харесай

„Да намериш себе си“ в „Темата на NOVA“

Тази неделя в „ Темата на NOVA ” репортерът Наталия Герджикова и операторът Севдалин Шилигаров описват същински и вдъхновяващи истории за избора по какъв начин да живееш. Героите в нея са приключили висшисти, само че все пак вземат решение да се развиват на село и разчупват стандарта за това, че единствено необразованите хора се занимават със земеделие. И тримата са от поколението на 20-годишните и са млади фермери .

Цветелина от Горна Липница се занимава с развъждането на биволи. Aнтон се връща от Швейцария, с цел да сътвори неповторима високотехнологична оранжерия покрай Сандански, а Петя взема решение да се прибере от Англия, с цел да оказва помощ в фамилната плантация в Източните Родопи.
 фермер NOVA
Те не се опасяват от труд и са стъпили крепко на земята. Наясно са със себе си и фантазиите си, наясно са и с трудностите, които стоят пред тях като младежи в малко обитаемо място, занимаващи се със земеделие и отглеждане на животни. Тримата ни герои тази седмица си наподобяват – и по дух и по настройка към света… Неслучайно всички ценят фамилията и свободата, която единствено близостта с природата може да ти даде. Дали ще има обаче кой да ги последва?
 фермер NOVA-->
Гледайте “Да намериш себе си “ в „ Темата на NOVA “ тази неделя, 7 юли, незабавно централната емисия вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР