Тази неделя, 24 юли, в КТК “Ченгене скеле ще се

...
Тази неделя, 24 юли, в КТК “Ченгене скеле ще се
Коментари Харесай

Този уикенд в Културен дом НХК и на „Ченгене скеле“ ще се проведе предприемаческото обучение ABLE Weekend Activator

Тази неделя, 24 юли, в КТК “Ченгене скеле ” ще се организира последният стадий на ултимативната предприемаческа стратегия ABLE Activator.

Обучителните модули предните два дни ще се проведат в Културен дом НХК. Мисията на предприемаческата стратегия ABLE Weekend Activator е да даде опция на млади, самодейни хора в България да развиват своите хрумвания до действителни работещи планове и бизнеси посредством менторство, контакти и насоки.

Двудневното предприемаческо предизвикателство ABLE Weekend Activator се провежда взаимно с Община Бургас и ще даде опция на 35 самодейни младежи да слагат основите за развиване на бизнес и обществени планове единствено в границите на 48 часа. За всички интензивности участниците ще получават насоки от двамата съществени лектори и фасилитатори на събитието – Естел Василева и Иван Шарланджиев.

Най-вълнуващата част на събитието е представянето на финалните планове пред селектирано жури от сполучливи бизнесмени и бизнес на така наречен Демо ден. В края на неделния ден, екипите ще имат опция да показват резултатите от 2-дневната си работа и благодарение на жури, и авансово заложени критерии за оценка, ще бъде излъчен екип-победител. Към жури-панела се причисляват Илия Кръстев, изпълнителен шеф на компанията A Data Pro, Павлина Янакиева, изпълнителен шеф на Българския иновационен хъб, Ивелина Стратева, шеф „Икономика и икономически дейности“ в Община Бургас и експерти с богат бизнес опит от страна на спонсорите ни – ABF, SoftServe, Pontica Solutions.

На финалите всички екипи ще имат опция да показват резултатите от двудневната си работа и на място ще получат противоположна връзка за положените старания от особено селектирано жури от сполучливи бизнесмени, вложители и бизнес експерти.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР