Тази неделя, 22 април, Темата на NOVA ще разкаже за

...
Тази неделя, 22 април, Темата на NOVA ще разкаже за
Коментари Харесай

Темата на NOVA: Свободни затворници

Тази неделя, 22 април, Темата на NOVA ще опише за равносметката след бягството от Централния софийски затвор на двама рецидивисти. Преди две седмици въоръжените Радослав Колев и Владимир Пелов заплашват надзирателите и съумяват да избягат през парадния вход. По роман на различен пандизчия двамата плануват бягството повече от месец преди да го осъществят.

Колев е рецидивист с 26-годишна присъда за ликвидиране, Пелов също е рецидивист, който излежава 32-годишна присъда за обир, похищение и опит за ликвидиране на служители на реда. Той има и предишна присъда от 15 години, още веднъж за ликвидиране.

Двамата пандизчии донесоха боязън, само че и доста въпроси, които към този момент втора седмица стоят без отговор, а точно - за какво към момента няма отговорни, каква е повода двамата да не са хванати и за какво нарушителите въобще съумяват да избягат от пандиза?

Кои са дръзките бягства през последните четири години, по какъв начин са се случили и кои са основните герои в тях - разберете в Темата на NOVA с Вероника Димитрова тази събота, 22 април , незабавно след централната емисия вести.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР