Тази консултация след промените в Констутуцията е безсмислена, защото служебния

...
Тази консултация след промените в Констутуцията е безсмислена, защото служебния
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Този кабинет е на ПП- ДБ, може би Кирил Петков не е закусвал пица и затова излезе възмутен

Тази консултация след измененията в Констутуцията е безсмислена, тъй като служебния кабинет ще бъде какъвто е, съобщи в президентството водачът на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

„ Истината е, че тези глупави промени в Конституцията, които направиха сътрудниците от ГЕРБ, Движение за права и свободи и тези, които имат най-голяма виновност и излязоха от залата – Политическа партия. Заради комплексите на Христо Иванов се промени главния закон и в този момент обществото схваща в каква нелепост сме се вкарали. Логично е да има подозрение за партийно въздействие в този кабинет и няма по какъв начин да е друго поради структурата на Конституцията. Този кабинет е на ПП- Демократична България и Христо Иванов, тъй като те го избраха Главчев за началник на Сметната палата. Не разбирам, за какво Кирил Петков реагира по този начин, може би не е закусвал пица и излезе по този начин засегнат. Отговорността е тяхна “, разяснява Йорданов. 

По думите му Политическа партия се сърдят като дребни деца

„ Когато българският народ разрешава на дребни деца да си играят със законите, се получава това “, прибавиха от Има Такъв Народ. 

„ Отдавна сме се разделили с Евтим Милошев. Мога доста неща да кажа да каже за него, само че ще се въздържа, тъй като няма да ви хареса “, безапелационен беше той


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР