Тази жена винаги ви е харесвала много, но тя е

...
Тази жена винаги ви е харесвала много, но тя е
Коментари Харесай

Ако сте срещнали силна, независима жена, най-вероятно е Козирог

 Ако-сте-срещнали-силна,-независима-жена,-най-вероятно-е-Козирог

Тази жена постоянно ви е харесвала доста, само че тя е толкоз заета в своите увлечения и кариера, че в никакъв случай не поглежда към вас. Чудите се по какъв начин да й привлечете вниманието и, което е по-важно, по какъв начин да й задържите вниманието. Или може би тя е ваша другарка и постоянно сте завиждали на нейната убеденост и успокоение. Изглежда, че тя знае с акуратност какво желае от живота и по какъв начин да го получи. 

Това изложение звучи потресаващо и то приляга на Козирога. Жените, родени в интервала от 21 декември до 19 януари, наподобяват равнодушни и високомерни на пръв взор, само че надълбоко в душата си те са най-любящите и страхотни хора. Просто ви би трябвало време, с цел да ги опознаете. Ето 3 аргументи за какво жените-Козирог са най-хубавите сътрудници:

В живота

Неслучайно планинският козел е техен знак. Козирозите желаят да се изкачат в живота толкоз високо, колкото е допустимо, и постоянно желаят да бъдат най-хубавите в това, което вършат.

В професионалния живот Козирогът в никакъв случай не съумява да съедини работата и почивката. Тя знае по какъв начин би трябвало да наподобява живота й и знае, че може да го реализира единствено с тежък труд и упоритости. След работа, когато вие и сътрудниците отивате да пиете по нещо, тя ще остане в офиса до по-късно, с цел да поработи върху презентацията си за на следващия ден.

В университета е била водач на груповия план и е редактирала цялата работа. Шефовете и учителите я обичат, тъй като уважението на авторитетните хора към Козирозите е в кръвта. Също по този начин тя е демонски виновна, което значи, че няма да не помни в никакъв случай за дилемите си. Може да ви нервира нейната професионална нравственос, само че сте й признателни, че постоянно можете да разчитате на нея.

В другарството

Козирогът измежду приятелите ви е рамото, на коеот можете да поплачите. Козирозите са известни със воето самообладание и с часове ще слушат за всичките ви проблеми.

Хората имат потребност от Козирози измежду приятелите си, тъй като те са виновни и проведени. тя сформира проекти, събира всички дружно, а след това изпраща до всички известия, с цел да се увери, че всички са се прибрали без проблем.

Също по този начин, вашата приятелка-Козирог няма голям брой другари. Тя няма време за всички и избира качеството пред количеството.

В любовта

Жените-Козирог са ужасно самостоятелни. Трудна е за завоюване, по тази причина й подхождат мъже, които обичат компликациите.

Козирозите са идеалните девойки, тъй като са правилни. Верността й е секси и не изисква старания, а другите мъже ще завиждат на нейния сътрудник за предаността й.

Жената-Козирог си слага пред себе си дълготрайни цели, по тази причина в случай че сте й забавни, това е за дълго. Отнема им доста време, с цел да се доверят на хората и а смъкват бронята си. Но когато го създадат, то е за цялостен живот.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР