Тази жена преживяла много трудни моменти покрай развода със своя

...
Тази жена преживяла много трудни моменти покрай развода със своя
Коментари Харесай

Жена, преживяла тежък развод, написала писмо до бившия си мъж. То вдъхновило хиляди жени

Тази жена претърпяла доста сложни моменти около развода със своя брачен партньор. В деня, в който разводът бил завършен, тя написала отворено писмо до някогашния си правоверен. Думите й се трансформирали във ентусиазъм за доста дами пос вета:

„ Скъпи мой, някогашен съпруже. Днес моите петнадесет години живот с теб най-сетне завършиха. Както виждаш, броя всичко от регистрацията в службата по вписванията до моя автограф в процеса на бракоразвод. Сега излизам на независимост с изцяло чиста съвест. И най-после, желая да ти предам откровената си признателност за всичко, което си ми дал. 

1. Благодарение на тебсе научих непоколебимо да претърпявам разнообразни ежедневни неволи, като загуба на ключове, пари или мобилен телефон. Аз самата постоянно намирах излаз във всяка обстановка, с цел да вардя сензитивните ти нерви.

2. Благодарение на теб се научих да удрям инжекции. Случи се по този начин, че децата бяха заболели, нямаше по какъв начин да викнем здравна сестра у дома, а ти припадаше при типа на спринцовката… И аз самата трябваше да събера храброст и да убода беззащитните дупета с непоклатима ръка. И по-късно да се съвзема.

3. Благодарение на теб се научих по какъв начин майсторски да върша всевъзможни домашни ремонтни работи. Заковаването на рафтовете не е проблем. Смяната на водосточната тръба под мивката е елементарна работа. Ти в никакъв случай нямаше задоволително време или сила за това. Затова трябваше сама да науча такива сложни съоръжения като отвертка, пригодим гаечен ключ и чук. Но в този момент не се опасявам да заставам у дома без мъж.

4. Благодарение на тебсе научих да договарям с комуналните управляващи, да се оправям с служителите на реда, да заплащам санкции, да пиша обяснителни листове. Между другото, откакто ти лишиха книжката, трябваше да се науча да карам кола – въпреки всичко трябваше да взимам твоето неособено трезвено тяло от купонит.

5. Благодарение на теб имам доста добра фигура – въпреки всичко съм непрекъснато в придвижване – или повличам торби с артикули у дома, или с лопата преравям цялата градина, тъй като в този миг ти имаш крампа на петия пръст на левия си крайник и не можеш да станеш от дивана.

6. Благодарение на теб усвоих няколко специалности – в края на краищата най-малко някой в ​​семейството ни трябваше да печели пари.

7. Е, това, за което съм ти в действителност признателна, е, че най-сетне ме напусна, изтощена от цялостното недоумение на твоята фина природа. Ти си потегли, затръшвайки мощно вратата. И очевидно по тази причина не чу въздишката на облекчение, която се изтръгна от гърдите ми.

Голямо Човешко Благодаря! “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР