Тази интересна и забавна история се случила в Антарктида, където

...
Тази интересна и забавна история се случила в Антарктида, където
Коментари Харесай

Как да удушиш пингвин

 пингвин

Тази забавна и занимателна история се случила в Антарктида, където съветският екипаж на аероплан Ил-18 чакал промяната на полярните откриватели. Нямало какво да се прави, дните минавали скучно и душата желала развлечения.

Един от водачите следил по какъв начин пингвините се тълпят край крайбрежието и викат все едно са на Женския пазар. Всички били черно-бели, единствено не било ясно с какво са покрити – това четина ли е, пера ли или кожа.

Разказали на водача, че палтото от пингвин коства доста скъпо, тъй като не се къса, не се намокря и държи топлота до – 40 градуса.

Когато чул това, той решил да си направи палто от пингвин, само че по какъв начин да го направи, въпреки всичко те са в Червената книга, в случай че стреля, всички ще чуят и в случай че чужденците чуят, тогава пандизът му е сигурен.

Пилотът бил в Антарктида за първи път и не знаел за този подбив, когато останалите членове на екипажа го посъветвали: „ Не се тревожи, прокрадни се безшумно до пингвина и го удуши – няма да има никакъв звук “.

Нашият удушвач си избрал по-голям пингвин, т.е. императорски,от който щяло да излезе обичайно палто. Прокраднал се безшумно, хванал го за шията и почнал да го души.

Пингвинът, естествено, захриптял и опитал да отскубне, да се бие, въпреки всичко клюнът и ноктите му са прилични, а и не желае да се задуши, а водачът души ли, души.

Изминали 10 минути, членовете на екипажа го съветвали: „ По-силно натисни, не едва-едва “, водачът души, а пингвинът не се дава. Към екипажа се включили още няколко наблюдаващи от личния състав на станцията и всички завикали: „ Натискай, давай “.

В края на двадесетата минута пингвинът не се давал, борил се. Пилотът души, пингвинът не се задушава. Минал към този момент час, събрала се огромна част от личния състав на станцията и екипажа. Всички залагали и викали: „ Давай! “ Пилотът към този момент хриптял, душил, само че пингвинът не се задушавал.

Минал половин час, удушвачът към този момент бил изподраскан, изпотен и отпаднал до гибел, по тази причина пуснал пингвина. Сумтейки, пингвинът закуцукал встрани. Народът, възбуден от зрелището, радостно се разотишъл.

След известно време екипажът, виейки от смях, разказал на новобранеца, че пингвинът е морска птица и може да си задържа дишането под вода за 20 минути.

Ако си тръгнал да го душиш, то би трябвало да държиш 20 минути, в случай че отслабиш, то пингвинът бързо взима въздух и стартират да текат нови 20 минути. Ето такива майтапи спретват на новобранците в Антарктида, когато им е скучно.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР