Тази година вече сме в ретрограден Плутон от 27.04 и

...
Тази година вече сме в ретрограден Плутон от 27.04 и
Коментари Харесай

Всяко зло за добро: Как ретроградният Плутон влияе на всяка ...

Тази година към този момент сме в назадничав Плутон от 27.04 и чакаме края му през есента - на 6-ти октомври.
Нека забележим по какъв начин ще въздейства на всяка зодия:

Овен

Известни сте с това, че обичате свободата си, само че този назадничав облик ще ви накара да погледнете какво в действителност значи това. Ако сте избягвали да вършиме избрани ходове в кариерата, тъй като се страхувате да не бъдете обвързани с специалността си, Вселената може да има какво да каже за това тъкмо в този момент. Ще бъде значимо да употребявате това време, с цел да разберете по какъв начин да постигнете цялостния си професионален капацитет. Отговорността може да бъде страшна, само че е по-смело да се изправите против нея челно, вместо да бягате от нея.

Телец

Сигурността и стабилността са значими за вас, трансформирайки се в нещо като част от всекидневието ви. Тази ретрограда ще ви помоли да объркате нещата по способи, за които не постоянно сте готови. Прекарайте малко време в медитация и нахлуване вътре в себе си и ще излезете от това ретроградно чувство с прояснение и сила. Възможността за вътрешен напредък е безкрайна.

Близнаци

По време на тази ретрограда до момента в който другите може да се развиват вътрешно, вие ще желаете да говорите за възприятията си. Може да е мъчно да дадете пространство на другите, само че се пробвайте да не го приемате персонално в случай че ви откажат. Всеки ще сортира личните си страсти, а от време на време това се дължи на цената на социализацията. Планирайте малко време за себе си и не се опасявайте да изключите дадени хора от живота си. На масата има доста преобразуваща сила, само че единствено вие можете да решите да я вземете.

Рак

Това ретроградно поле може да не е толкоз елементарно за вас. С Плутон, подложен в Козирог, на противоположния завършек на зодиакалното колело, ще се сблъскате непосредствено с ретроградната сила. Време е да се справите с персонални или професионални проблеми, които сте избягвали, а вашият сантиментален живот също може да се разклати малко.

Лъв
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР