Тази година Варна е домакин на XX юбилеен турнир по

...
Тази година Варна е домакин на XX юбилеен турнир по
Коментари Харесай

Във Варна организират международен турнир по тенис на маса за ветерани

Тази година Варна е хазаин на XX юбилеен шампионат по тенис на маса за ветерани. Турнирът се провежда от клуб по тенис на маса за ветерани „ Морски дяволи “, с поддръжката на Община Варна и Асоциацията на ветераните и спортните деятели и съдии, научи Moreto.net. В шампионата ще вземат присъединяване състезатели от Турция, Румъния, Словения, Украйна, Русия, Кипър, Англия и България. Състезанието е самостоятелно и се чака в него да вземат присъединяване над 120 души състезатели от националните тимове на гостуващите страни.

В продължение на два дни варненските фенове на тениса на маса ще станат очевидци на извънредно забавни мачове, изпълнени със забележително майсторство, задоволяващи със своята динамичност.

Турнирът стартира на 03.08. от 10.00 часа в зала Младост на ДКС, а формалното разкриване ще се състои от 11.00 часа. През първия ден ще се състоят самостоятелните мачове сред мъже и дами в другите възрастови групи. На 04.08. са елиминациите. Закриване и награждаване на спечелилите 4.08. от 11.00 часа. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР