Тази година в магазините на Microsoft се появиха смартфоните Samsung

...
Тази година в магазините на Microsoft се появиха смартфоните Samsung
Коментари Харесай

Microsoft започна продажбите на Samsung Galaxy Note 8 във своите фирмени магазини

Тази година в магазините на Microsoft се появиха смарт телефоните Samsung Galaxy S8 и S8+, които и в този момент могат да се закупят от всеки искащ.
Миналата седмица софтуерният колос стартира продажбите на флагманския геймърски смарт телефон Razer Phone, а в този момент към тези телефони се причисли още един флагман – Galaxy Note 8. От през днешния ден в Microsoft Store на територията на Съединени американски щати започнаха продажбите на един от най-хубавите смарт телефони на пазара, освен това без да е обвързван с мобилен оператор.



Да си напомним, че Samsung Galaxy Note 8 разполага с 6,3-инчов Super AMOLED екран с резолюция 2960х1440 пиксела (QHD+), чипсет Qualcomm Snapdragon 835 с тактова периодичност 2,45 GHz, двойна 12 МР камера, предна 8 МР камера, стилус S Pen, 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск. Корпусът на този телефон обезпечава отбрана от вода от клас IP68 и телефонът може да бъде потапян във вода на дълбочина 2 метра за не повече от един час.



Microsoft започва продажбите на флагманския смарт телефон Samsung Galaxy Note 8 в своите фирмени магазини при цена $929 , което е с $30 по-малко, в сравнение с във фирмения магазин на Samsung в Съединени американски щати. Явно южнокорейският консуматор е разрешил на своя американски сътрудник да понижи малко цената за привличане на повече евентуални купувачи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР