Тази година в дневния ред на форума в Давос съвсем

...
Тази година в дневния ред на форума в Давос съвсем
Коментари Харесай

Пандемии по поръчка! Как изкуственият интелект помага на глобалистите?

Тази година в дневния ред на форума в Давос напълно умишлено беше включена тематиката за заболяването " X ", която още не съществува, само че към този момент притегля доста внимание.

“Има незнайни болести, които могат да се появят и въпросът е „ по кое време “, а не „ в случай че “, " сподели ръководителят на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Гебрейесус, говорейки на тематика " Подготовка за заболяването X ".

" Х " още я няма, само че СЗО към този момент даде точна прогноза: повече от 20 милиона могат да умрат от „ Х “ от към момента незнайната болест. 

Всъщност, доста преди тазгодишния Давос, в Съединени американски щати и Европа стартира интензивно да разисква „ заболяването X “, която можела да докара до пагубни последствия. По сходен метод се всяваше суматоха и за Ковид. 

Но този път задачите са разнообразни и същинската заплаха дебне от друго място. 

През юни 2023 преподаватели и студенти от Харвардския университет и Масачузетския софтуерен институт организираха теоретичен опит - дали благодарение на изкуствен интелект може да се сътвори рисков вирус, който теоретично може да аргументи същинска световна смъртоносна пандемия. 

От резултатите от опита могат да ни побият тръпки. 

Уж с цел да тестват качествата на GPT-4, преподавателите дадоха на три групи студенти – всички без образование по естествени науки – един час, с цел да видят по какъв начин ще се оправи машинният разсъдък със задачата. 



В рамките на разрешеното време чатботовете услужливо осведомиха студентите за четири разновидността за пандемия, след това обясниха по какъв начин патогените могат да бъдат синтезирани от геномна поредност и свързани със характерни протоколи и даже показаха компании, които биха могли да основат персонализирани ДНК последователности без първо да ревизират за съмнителни поръчки.

Тези резултати демонстрират по какъв начин посредством изкуствен интелект могат да се основат смъртоносни вируси, необятно достъпни  даже за хора с малко или никакво лабораторно образование.

 Изкуственият разсъдък самичък дефинира кои структури във вируса би трябвало да бъдат изменени, с цел да се създават бойни количества от рисковото оръжие. 

 Той уточни за образец Lassa, Ebola и Marburg, както и всевъзможни други патогенни вируси.

 Нотабилите от Давос, несъмнено, са безусловно наясно с това какво са правили студенти и преподаватели в двата университета. Много е евентуално това да е и техен втори пилотен план откакто Ковид19 не съумя да ги трансформира в световни господари.

Каква е задачата им? 

Оттук нататък те ще имат опрощение за всяване на тотално боязън измежду милиарди хора по земята поради заплахата от лесно  основаване на действителна унищожителна пандемия благодарение на изкуствения разсъдък. 

 Малко е евентуално самите те скоро да я провокират, с цел да унищожат милиони хора и да се оправдаят, че примерно Иран я е изработил и популяризирал, въпреки, че това също не е невероятно. 

По-скоро директната цел на подобен провокиран смут е, в случай че не всички, то най-малко множеството страни в света да подпишат по този начин нареченото световно пандемично съглашение, което би трябвало да стане през май тази година.

 Досега доста страни се дърпаха от него, само че новите “обстоятелства ” може и да ги убедят да се включат. 

 Страните, които го подпишат,  изцяло ще трансферират своя суверенитет на СЗО, която от този момент ще стане де факто най-висш международен директорски орган. Това значи законна действителна власт на глобалистите над целия свят. 

Официално пандемичното съглашение е инициирано от Европейския съюз. В реалност зад него стоят до болежка познатите ни световни злодеи: Световният стопански конгрес, фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, фондацията на Сорос „ Отворено общество “ и т.н. 

Пропагандата на страха към този момент върви.  Дарио Амодей, основен изпълнителен шеф на компанията за изкуствен интелект Anthropic, сподели пред Сената на Съединени американски щати, че има „ забележителен “ риск изкуствен интелект да направи всичко, належащо за основаване на биологично оръжие. 

И не е единствено Амидей. Тепърва нараства вълната на всявания боязън. 

Остава ни да се надяваме, че настоящите процеси в света - войните, всеобщите митинги и идните избори в Съединени американски щати и Европа ще съумеят да осуетят следващите гнусни проекти на глобалистката върхушка. 

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР