Тази година станах на 50, но не го вярвам. Публиката

...
Тази година станах на 50, но не го вярвам. Публиката
Коментари Харесай

Филип Киркоров с откровена изповед: Призна кога слиза от сцената и повдигна завесата за голямата си любов Алла Пугачова

" Тази година станах на 50, само че не го имам вяра. Публиката ме омагьосва мен и прави чудеса поради това не наподобявам на толкоз ". Това споделя мега звездата Филип Киркоров пред камерата на бТВ. " Васил Найденов, Маргарита Хранова - те първи ме поздравиха за рождения ден. Беше необичайно. Хора, които имах за другари даже не ми се обадиха, а тези от които не чаках ме поздравиха ", откровеничи той.

" Не ме е боязън, че един ден ще ми бъде празна залата. Като усетя, че публиката към този момент не се интересува от мен, ще се отдръпва. Така е редно. ", безапелационен е Киркоров.

" Славата не ми тежи. Старая се просто да не давам мотив на недоброжелателите си да се радват. ", споделя звездата и акцентира, че не намира себе си за крал, като какъвто го дефинират.

" Старая се да бъда добър татко. Сцената доста ми взе поради пътуванията, само че фамилията ми ме поддържа. Мен баба ме гледаше. Тя ме разхождаше из България и ме срещна с Лили Иванова поради нея съм актьор. Аз като дете желаех да стана космонавт, футболист, за мен музиката беше занимание, не мислех, че може да е работа. ", спомня си Киркоров.

За огромната си обич Алла Пугачова приказва с носталгия, само че и с любов. " Всичко има начало и край. Аз доста почитам Алла Пугачова. 10 прелестни години имахме с нея. Сега тя има друго семейство. Животът си продължава, всичко продължава, само че в едно друго измерение ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР