Тази година синът и снахата на Цеца Величкович ѝ поднесоха

...
Тази година синът и снахата на Цеца Величкович ѝ поднесоха
Коментари Харесай

Цеца очарова със снимки на своя внук и син

Тази година синът и снахата на Цеца Величкович ѝ сервираха допустимо най-хубавия подарък броени дни преди нейния 47-и рожден ден. Припомняме, че при започване на юни т.г.  сръбската звезда стана баба за първи път. Нещо повече, двойката която се венча в края на ноември 2019 година, взе решението да кръсти наследника си Желко, отдавайки респект на починалия му дядо, който бе убит в Белград през 2000 година.

Изпълнителката на " Кукавица " бе и към момента е на седмото небе от благополучие, въпреки първоначално да не можеше да види дребното ангелче, тъй като в продължение на 14 дни бе под карантина, откакто бе диагностицирана с Ковид-19. Доста медии писаха, че известната брюнетка се е заразила с вируса, откакто е имала контакт с болен човек на празненството по случай раждането на момченцето.

Виж още:

Сега тя е изцяло здрава и разполага с опцията да прекарва повече време с отрочето на Велко и Богдана, като не стопира да споделя с почитателите си в обществените мрежи очарователни фотоси.

Скоро тя разгласява в своя Инстаграм поредност от трогателни фотоси. Синът на Цеца държи в скута си своето новородено. На фрагментите 23-годишният боксьор е гол до кръста, а елементарно се чете по очите му, че обожава своя правоприемник. Момченцето пък се усмехва необятно на баща си. Бебето е облечено в червен кариран панталон и блуза с дълъг ръкав, върху която му е вързан лигавник. Цеца е написала към този обаятелен кадър: " Двамата ми красавци ".

Хиляди хора са харесали фотосите, а от мненията излиза наяве, че почитателите на Цеца не могат да решат на кого наподобява повече пеленачето - на нея или на баща си.

Виж още: Роди се звезда! Дария Хаджийска – за " Братя ", ролята на Вики и нещата, които никой не знае за нея!

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/cecaraznatovic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР