Тази година се оказа много щастлива за Луиза Григорова. Актрисата

...
Тази година се оказа много щастлива за Луиза Григорова. Актрисата
Коментари Харесай

Луиза Григорова няма търпение да стане майка: Девети месец - на финалната права сме!

Тази година се оказа доста щастлива за Луиза Григорова. Актрисата напълно скоро ще даде живот на първото си дете, което чака с голямо неспокойствие. Бебето е момче и ще се появи на бял свят в края на септември. Звездата от сериалите „ Стъклен дом ” и „ Откраднат живот ” е доста удовлетворена, че ще има наследник, защотото по думите й е израснала в „ женско царство ”, дочу HotArena.

„ В моето семейство има доста девойки и ние на смешка се назоваваме „ женското царство ”, по тази причина взех решение да ви оповестя тази прелестна вест, дружно част от тях - мама и сестра ми. Много съм щастлива и всички ние нямаме самообладание за появяването на дребния мъж! ”, призна наскоро актрисата в обществената мрежа. Тя не е от известните персони, които пазят бремененността си в загадка и постоянно споделя с феновете си другите страсти, пред които минава, както и детайлности за положението си.

„ Някои хора са ми казвали, че не желаят за знаят момиче или момче ще им се роди, а за мен това беше доста чакан миг и през цялото време питах лекарката си, която, несъмнено, нямаше по какъв начин да ми даде отговор в девета седмица ”, показа Григорова. Когато настъпил дълго чаканият миг да разбере пола, тя изпаднала във екстаз, че ще има наследник.
Съпругът на Луиза – режисьорът Мартин Макариев, има още един наследник от предходния си брак, само че актрисата е в доста положителни връзки с хлапето и се надява то да се сближи и с дребното си братче. Тя твърди, че към този момент 10-годишният Боби приема добре обстоятелството, че ще става батко и не демонстрира ревнивост. „ Стараем се да му обръщаме внимание, с цел да не се усеща изолиран ”, споделя звездата.

Григорова и Макариев подписаха брак през лятото на 2017 година край морския бряг. За времето, през което са дружно, връзката им е минала през някои тествания, само че актрисата положила огромни старания да задържи режисьора до себе си.

Съпрузите се срещнали на снимачната площадка на сериала „ Дървото на живота ” и незабавно си допаднали. В началото обаче решили да запазят връзката си в загадка, защото той към момента не бил дефинитивно разведен с някогашната си брачна половинка Кремена, поддържал паралелни връзки и с актрисата Елена Петрова. 

„ Аз трябваше да печеля неговото доверие. Бях на 23 и не бях известна с изключителна мъдрост. Бях там, с цел да потвърдя, че освен се развличам. Беше доста комплицирано, само че аз бях сигурна, че това е моят мъж и би трябвало да изчакам, с цел да завърши всичките си връзки и да бъде единствено с мен ", признавала е актрисата, шокирайки почитателите с откровеността си.
Клюката гласи, че Макариев имал много бурна обич с къдрокосата Елена Петрова, също омъжена по това време, само че младата и амбициозна Луиза съумяла да ѝ го отмъкне под носа и да го заведе до олтара.

Според осведомени в началото Григорова не желала да има деца, а да се посвети на кариерата си, само че с наближаването на 30-те биологичният й часовник почнал да тиктака. Когато решила, че желае бебе, не съумяла да зачене незабавно и тръгнала по доктори и проучвания. За благополучие, проблемите й не били съществени и след малко лекуване резултатът към този момент е налице.

„ Девети месец! На финалната права сме и под „ сме ” имам поради цялото семейство, тъй като раждането е физически единствено на плещите на мама, само че страстта е за всички. Благодарна съм, че в този интервал съм обградена от обич и схващане, от поддръжка и доста усмивки! Е, хормоните обичат да ми напомнят, че са тотално разбъркани и от време на време ме карат да се наскърбявам, да рева, само че тъкмо за това благодаря на фамилията и приятелите си, тъй като са тук до мен и ми оказват помощ да не помня бързо за неприятното въодушевление! ”, показа Луиза с феновете си.

Дългокраката брюнетка към този момент се приготвя за появяването на наследника си и купува всевъзможни бебешки такъми – от облекла до количка, люлка и легло. Дори е измислила име за сина си, само че ще го разкрие чак след раждането, с цел да бъде изненада. Досега актрисата не е качила доста килограми и въобще не се тормози за фигурата си. Казва, че ще се върне на работа при първа опция, само че през първите седмици ще бъде компактно до бебето, написа " Уикенд ".
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР