Тази година се навършват петнадесет години от създаването на една

...
Тази година се навършват петнадесет години от създаването на една
Коментари Харесай

Блясък, стил и красота белязаха Фестивала на Модата и Красотата във Варна

 Тази година се навършват петнадесет години от основаването на една от водещите фешън организации в България – VIP Fashion Group, както и от провеждането  на влиятелният конкурс за хубост – Мис Варна през далечната 2005 година. Честването на годишнината е в две следващи вечери – 26 и 27 август, в лятната градина на комплекс Морско казино. В първата вечер ценителите на модата и хубостта станаха очевидци на поредност от фешън дефилета, с присъединяване на най – положителните модели на VIP Fashion Group, а гала- спектакълът по коронясването на  новата Мис Варна 2020 ще се организира във втората, заключителна вечер – 27 август.

Над 400 посетители станаха очевидци на величествен фешън театър - Фестивала на Модата и Красотата. Модният конгрес впечатли  присъстващите с приказност от мода, искра, жанр и хубост, а хитовите сбирки на български и непознати марки, провокираха бурните овации на феновете на висшата хармония.

Лице на събитието  бе ослепителната Румяна Данаилова – Мис Варна 2019, а в ролята на водещ влезе известният артист Симеон Лютаков. На сцената дефилираха най–добрите модели на морската ни столица, измежду които носителките на купата Мис Варна – Михаела Йорданова, Марина Димитрова, Моника Драгнева, Жаклина Братанова и Ирена Иванова, както и  топ моделите -Диан Христов и Мариан Христов.

Varna24.bg е медиен сътрудник на събитието. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР