Тази година празникът на Вси Светии отмина основно в домашна

...
Тази година празникът на Вси Светии отмина основно в домашна
Коментари Харесай

Как се маскираха звездите за Хелуин

Тази година празникът на Вси Светии отмина главно в домашна конюнктура. Това обаче не попречи на редица звезди да се маскират и да споделят най-страшните си или не чак толкоз ужасяващи костюми в Instagram. Ето някои от тях.

on Nov 1, 2020 at 11:38am PST

Дженифър Лопес и Алекс Родригес бяха избрали музикална тема. Тя се беше превъплътила в Мадона от зората на кариерата й, а бейзболистът се появи като рапър от 90-те.

Друга звездна двойка - Камила Кабейо и Шон Мендес , бяха заложили на класиката - кръв, вампири и черна дантела.

on Oct 31, 2020 at 3:16pm PDT

На музикална вълна бяха Кая Гербер и Джейкъб Елорди . Те се маскираха като Елвис и Присила Пресли, а това се оказа първата им обща фотография на профила на модела.

on Nov 1, 2020 at 4:47pm PST

Продължаваме с нещо занимателно - The Weeknd , който е неразпознаваем като героя на Еди Мърфи от " Смахнатия професор ".

on Oct 31, 2020 at 10:42pm PDT

Сестрата на Майли Сайръс - Ноа , стига по-далеч дружно с приятелката си Тана Монго. Двете пресъздават съответна фотография на Ким Кардашиян и Парис Хилтън.

on Nov 1, 2020 at 6:19pm PST

За край оставихме един от най-големите почитатели на Хелуин - Хайди Клум . Моделът и фамилията й - Том Каулиц и четирите й деца, са снимали цялостен 5-минутен филм, в който тя се пробва да избяга от останалите, които са зомбита.

on Oct 31, 2020 at 12:00am PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР