Тази година откриването на зимния сезон в Пампорово съвпада със

...
Тази година откриването на зимния сезон в Пампорово съвпада със
Коментари Харесай

Event Academy подпомагат туризма в Пампорово

Тази година откриването на зимния сезон в Пампорово съответствува със Студентския празник, а курортът ще бъде претъпкан с млади студенти от цяла България. За втора поредна година Event Academy са уредници на най-мащабния фестивал точно на Студентския празник, който ще се организира на територията на курорта.Над 2000 студенти към този момент са резервирали места и ще се включат в купона в особено построената за задачата шатра. Организаторите са подготвили богата стратегия за всеки усет.

Първата вечер ще мине под тематиката на HIP-HOP & COMMERCIAL, а на сцената ще излязат Dim4ou, V:RGO x EMIL TRF, Bobo, Braganza, СкандаУ, Тита и Криско. На 8-ми пък празненството ще бъде подчинено на поп фолк музика и специфични посетители ще бъдат:DJ Stamen, DJ TONY G, Балет „ Магаданс “, Гъмзата и Brass Show, Алисия, Фики и Джена.

„ Интересът към фестивала не е инцидентен. Той се дължи на цялостната идея и стратегия, както и на курорта, който сме избрали да бъде хазаин. Пампорово е едно от дребното места, което е съумяло да резервира връзката сред природата и индивида. Студентите усещат това нещо. Тази година ползата е още по-голям е съпоставяне с предходната. Ние сме се погрижили за безусловно всичко.

Съдействие и поддръжка получаваме от общините Смолян и Чепеларе. Около 10 хотела ще приютят гостите на фестивала. Шатрата към този момент е подготвена, построена. Нейната концепция е да събере всички студенти и да честват под един покрив, а не да бъдат раздрани в обособени зали и хотели. По този метод се социализират между тях, основават се контакти за цялостен живот. Тези моменти за помнят дълго. Радвам се, че за втора поредна година организираме фестивала, който занапред придобива по-голяма известност “, сподели на конференцията Петър Стоичков, който е един от шефовете на Event Academy.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР