Тази година неминуемо за целия свят ще остане под знака

...
Тази година неминуемо за целия свят ще остане под знака
Коментари Харесай

Фея 63 - Варна се грижи за вашата безопасност и в офиса, и у дома

Тази година неизбежно за целия свят ще остане под знака на Ковид 19. В края на годината, когато всички желаеме да забравим за най-страшното и да приветстваме новото начало, от екрана още веднъж ни оповестяват неприятна вест - че има нов вариант, още по-агресивен, с още по-висока виролентност. И си даваме сметка, че в действителност нищо не е свършило. Че дистанцията ще остане в живота ни, че разпоредбите и персоналните защитни средства ще ни съпътстват още дълго. Но можем ли да живеем непрекъснато в боязън и под стъклен капак!? Нима ще се заключим и ще потънем в самотност и обезсърчение!? Не, несъмнено. По един или различен метод животът би трябвало да продължи, само че по малко по-различни правила. 



Тук на помощ идват компаниите, които, в случай че до скоро се занимаваха главно с разчистване, през днешния ден разчитаме на тях за нещо още по-важно - цялостна стерилизация на пространствата. Само за няколко месеца съумя да се утвърди на пазара и по повод безупречната стерилизация. " Досегашните ни клиенти, управленията на компаниите и предприятията към този момент се обръщат към нас с молба за стерилизация на пространствата. Успяхме да потвърдим доверието им в нашия професионализъм и в новите условия на пандемия ", разяснява шефът на компанията Ева Николова. И акцентира, че е от извънредно значение екипите и служащите да отиват на работа спокойни, а това може да се случи единствено, в случай че им се обезпечи чиста и безвредна среда. 

" Това се отнася и за случаите, в които е открит чиновник Ковид 19. Дезинфекцията в тези офиси си предприятия е наложителна, а цената, която предлагаме, е изцяло налична - варира сред 50-100 лева според от пространствата ", разяснява Николова.



В листата на  фигурират  магазини Кауфланд, бензиностанции ЕКО, хотел Черно море, всички RIU hotels, Telenor, Bulyard, магазини New Yorker, Costa coffee, Starbucks .  

" Всеки клиент е добре пристигнал при нас, без значение дали става дума за дребен или огромен обект. Всеки клиент е значим и заслужава внимание. Целта ни е да намерим оптималното решение за всеки съответен случай ", добави Николова. Ето за какво измежду клиентите на  " Фея 63 " - Варна има голямо многообразие - от огромни хотели, през публични организации, кораби, до частните семейства, в които хората имат потребност от .

За контакти:





*Реклама

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР