Тази година ИКЕА каталог отбелязва своя 70-годишен юбилей, както и

...
Тази година ИКЕА каталог отбелязва своя 70-годишен юбилей, както и
Коментари Харесай

ИКЕА каталог 2021 представя още повече идеи за всеки дом

Тази година ИКЕА азбучник отбелязва своя 70-годишен празник, както и 10-тия си рожден ден в България. Затова той е под формата на особено издание, потребно на практика за всяко домакинство, същински консултант за по-добър живот вкъщи.
Животът е поредност от новости, обрати и значими решения. Понякога те са планувани, а от време на време идват ненадейно и изискват нов метод на мислене, нови вероятности, нови привички и решения. Напоследък в дома се придвижиха офисът, учебното заведение, детската градина и по този начин породиха нови потребности, свързани с отделяне на мини-кътове, специфични интериорни решения и реорганизиране на домашното пространство.
ИКЕА азбучник 2021 идва на помощ със препоръки и отговори на тези нови потребности. В него са събрани интелигентни, свежи и практични хрумвания, дизайнерски решения, интериорни оферти и поредност от препоръки „ Как да... “ и „ Няколко стъпки за... “ образуване на дома. Те са съчетани по удобен и функционален метод за обзавеждане на дребни и огромни пространства с стеснен бюджет и време. Каталогът демонстрира на хората по какъв начин всеки един ъгъл вкъщи може да бъде оползотворен по нетрадиционен и креативен метод и да се трансформира в мини офис, място за учене на новите уроци или за срещи с другари.
„ Животът вкъщи в никакъв случай не е бил толкоз значим, колкото е в този момент. Последните няколко месеца ни го демонстрираха и ние от ИКЕА желаеме да помогнем на хората в организирането му по допустимо най-хубавия метод. Затова предлагаме интериорни решения, предопределени както за огромни, по този начин и за дребни пространства. Уютният дом може да бъде удобен и функционален и ИКЕА азбучник 2021 ни оказва помощ да изпълним това “, споделя Йоана Цонева, маркетинг управител на ИКЕА.
Освен това ИКЕА азбучник 2021 има за цел да въодушеви хората да живеят по-здравословен и по-щадящ природата живот вкъщи. Ето за какво той включва оферти, свързани със тактиката на шведския бранд да употребява от ден на ден рециклирани материали в производството на мебели и аксесоари за дома. В каталога са препоръчани артикули, създадени от рециклирани пластмаса, дърво или памук. Те са въодушевени от кръговата стопанска система и естествените материали.
Юбилейният брой на каталога към този момент чака своите читатели и може да бъде открит в магазините на ИКЕА, както и.
 
Следете всичко към ИКЕА тук:,, и
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР