Тази година беше изключително успешна и вълнуваща за Лиан Мориарти.

...
Тази година беше изключително успешна и вълнуваща за Лиан Мориарти.
Коментари Харесай

Една незабравима година за Лиан Мориарти

Тази година беше извънредно сполучлива и вълнуваща за Лиан Мориарти. Началото на 2017 донесе на австралийската писателка едно от най-ценните самопризнания – това на читателите. Романът й „ Виновни до доказване на противното “, който ще излезе със знака на „ Хермес “ на 5 октомври, стана „ Книга на годината “ съгласно потребителите на Goodreads - най-големия портал за книжни фанатици. През февруари HBO стартира излъчването на хитовия сериал „ Големите дребни неистини “, изработен по едноименния бестселър на Лиан Мориарти.

Отзивите за него бяха отлични, а преди дни на блестяща гала в Лос Анджелис той завоюва осем награди „ Еми “. „ Големите дребни неистини “ беше определен за най-хубав мини сериал, а холивудската звезда Никол Кидман беше отличена за основна женска роля. Жан-Марк Вале получи наградата за постановка. За поддържаща женска роля „ Еми “ завоюва Лора Дърн, а за поддържаща мъжка роля Александър Скарсгард.

Сериалът беше почетен и с три награди "Еми " за креативно изкуство в категориите за актьорски състав (мини сериал), костюми и музикално оформление. Следващата книга на Лиан Мориарти, която ще бъде филмирана, е „ Тайната на моя брачен партньор “. Неотразимата Блейк Лайвли, която е и продуцент на лентата, ще се превъплъти в основната женска роля. „ Тайната на моя брачен партньор “ се трансформира в международна сензация, продава се в над 3 милиона екземпляра и е оповестена за най-хубава книга за 2013 година от „ Амазон “. До края на 2017 има още време, а Лиан Мориарти задоволително капацитет за нови достижения. Очаквайте „ Виновни до доказване на противното “ на 5 октомври.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР