Тази двуседмична диета е много популярна в Русия. За кратко

...
Тази двуседмична диета е много популярна в Русия. За кратко
Коментари Харесай

Японска диета за 14 дни с която сваляте 8 килограма

Тази двуседмична диета е доста известна в Русия. За малко време тя дава отлични резултати, които траят дълго и не вреди на фамилния бюджет.

Но с цел да не бъде вашата фигура по-добра от тази на същинска гейша, е належащо да покажете издръжливостта на самураите. Японската диета е нискокалорична и нисковъглехидратна и е обогатена с протеини. В продължение на две седмици ще отслабнете с 5-8 кг.

Японската диета допуска съществени ограничавания. Най-важният насищащ сътрудник тук е протеинът, който се набира от яйца, говеждо месо, риба и млечни артикули. Разбира се, режимът няма да бъде пълностоен без въглехидрати: Може да добавите сухари и някои зеленчуци към вашата диета.

Мазнините би трябвало да се набират от от зехтин, както и от риба и месо.

Японската диета наложително включва фибри - срещат се в плодовете и зеленчуците и в някои дни те могат да се употребяват в неограничени количества, тъй че няма да нямате проблеми с метаболизма.

За да получите нужните антиоксиданти, пийте зелен чай. Можете да се поглезите и с висококачествено кафе.

Но с всичко това диетата е мъчно да се назова уравновесена. Ето за какво е рисково за здравето повече от две седмици да се придържате към нея.

Вместо 5-6 хранения, ще би трябвало да се ограничите до три и да се лишите от закуска. Вечеряйте минимум три часа преди лягане, а заран на празен корем пийте чаша вода. Това освен ще усъвършенства метаболизма, само че и ще помогне да издържите неналичието на закуска./ Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР