Тази дата ще промени генетичните кодове на онези, които са

...
Тази дата ще промени генетичните кодове на онези, които са
Коментари Харесай

Днес 11.11 Е Най-Мощният Енергиен Ден От Век Насам! Точно В 11:11:11 Часа Задължително Трябва Да

Тази дата ще промени генетичните кодове на тези, които са готови за това.

Този портал носи избавление, задачата и посоката се обясняват. Искреност, благотворителност, просторност на мозъка. И въпреки всичко ще би трябвало да внимаваме да не станем прекомерно самодоволни и да пропуснем същинските мащаби на нещата в нас и против нас.

11-ти ноември в действителност е значителен интервал на трептения, тъй като е 11-ия ден от 11-ия месец. Ние също сме в 11-та година /2+0+1+8=11/, която се смята за най-мощните от повече от 100 години.

Моделите от 1111 или 11/11 фактически имат изключителна духовна значителност, тъй като се считат за модел на духовно осъзнаване, както и за нови и мощни начала.

Вселената, духовете или ангелите също употребяват тези модели на числата, с цел да се свържат и да споделят с хората. Божествените същества нормално употребяват 1111, с цел да оказват помощ на хората да ги насочат към посоката, в която би трябвало да отидат, или да ги осветят по пътя им. От нумерологична позиция 1 е индикация за ново начало, само че поредицата от това число, като да вземем за пример 11 ноември или 11/11, основават по-мощни сили за дните, които ни разрешават да се събудим за нови благоприятни условия.

11-ти ноември е деен интервал за промени в живота, както и за опция да се открият истините. Нови равнища на прояснение, новооткрита информация или духовни пробуждания са вероятни и през този интервал, заради силата.

Нумерологията споделя, че това число в действителност е по този начин нареченото Мастер число, като думата " мастер " значи, че има висока или интензивна периодичност на трептения и работи в границите на интелектуалната и магическата област на сътворението. Тези цифри в действителност имат отличен капацитет за напредък и могат да доведат до някои обилни трансформации в живота.

Така че 11 се смята за най-интуитивното число и е ослепителен портал за нашето подсъзнание. Също по този начин, съставлява духовната действителност, персоналната власт, както и водачеството. Тази Универсална година 11 ни приканва да мислим какъв брой хубав е този свят и да го претърпяваме посредством сърцето.

На този ден би трябвало да помните, че в случай че вашият живот е бил неактивен и сте се чувствали зле или даже изтощени от всичко, това е времето да подухне вятърът и да донесе пресен въздух в него, написа Блиц. За да употребявате силата от 11 ноември, първо, ще би трябвало да я активирате. Също по този начин, отворете сърцето си необятно за цялата тази сила, както и посрещнете позитивните трептения на някои нови начала.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР