Тази чудно вкусна мъжка торта, за която съпругът ви ще

...
Тази чудно вкусна мъжка торта, за която съпругът ви ще
Коментари Харесай

Една Приятелка Ми Отвори Очите, Тази Рецепта Ми Спаси Брака! Ето Как Се Приготвя Мъжка Торта!

Тази чудно вкусна мъжка торта, за която брачният партньор ви ще се влюби още веднъж във вас, се прави доста елементарно и прелестно.

Свинското и пилешкото месо първо се панират настрана в панировката, която сме създали от галетата и яйцето. Когато към този момент сме ги панирали, започваме да нареждаме етажите на нашата торта, както си му е точният ред.

Първо нареждаме един ред от панираното свинско месо, след това слагаме част от доматите, от горната страна редим нарязаната шунка, след това отново слагаме от доматите, по-късно идва ред на панираното пилешко, а най-отгоре и на кашкавала.

След като сме наредили към този момент това чудно пиршество, го пъхаме да се запече във фурната за не повече от петнадесетина минути. След това няма какво повече да се обясняваме – знаете какво следва и по какъв начин мъжо ви ще цвили от кеф, несъмнено, в случай че е мръвкар.

Само да внимавате и да побързате да си вземете и вие от тортата, че от опит ви споделяме – в действителност бързо свършва. Чудно вкусно става това ядене, а и супер щедро. Така че дерзайте, домакини!

Пожелаваме ви добър вкус и да ви е доста сладко на всички!/topactualno.com/
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР