Тазгодишният турнир е разделен на шест регионални лиги Турнирът Dota Pro

...
Тазгодишният турнир е разделен на шест регионални лиги
Турнирът Dota Pro
Коментари Харесай

Winbet с коефициенти за всички мачове от Dota Pro Circuit 2021

Тазгодишният шампионат е разграничен на шест районни лиги

Турнирът Dota Pro Circuit е един от най-престижните в света на Dota 2. Основен спонсор е Valve, което подсигурява присъединяване на всички топ отбори, защото тимовете се състезават и за формалната класация, посредством която могат да си заслужат билет за международните финали – „ The Internationals ”.

Заради световната пандемия, тимовете са разграничени на географски принцип, а почитателите могат да се насладят на десетки мачове. Всички те могат да бъдат гледани в . Българският уебсайт за противоречиви залози се е постарал да обезпечи и разнородни пазари за десетките ежедневни срещи.

Схема на шампионата

Тазгодишният шампионат е разпределен на шест районни лиги: Европа, Китай, Югоизточна Азия, CIS (включващ страните Русия, Армения, Азербайджан, Беларус, Казахстан, Киргистан, Молдова, Таджикистан и Узбекистан), Северна Америка и Южна Америка. В първите 6 седмици отборите би трябвало да изиграят по един рунд всеки-срещу-всеки, като по този метод ще дефинират районно класиране.

Естествено, съществени суми от наградния фонд са заделени в тези районни лиги, само че главната цел на всички състезатели е да си обезпечат достъп до огромния край. От всяка зона ще се класират по три или четири тима.

Доста добре за почитателите на спортните
залози е това, че мачовете са съобразени с часовата зона на самите състезатели. Това значи, че се играе по-всяко време на денонощието. Общо взето, Winbet предлага опция за залог на DOTA мачове през безусловно целия ден.

Кои са любимците

Като най-конкурентен можем да определим района Европа. Тук главните любимци за по-предно класиране са: Team Secret, Nigma, OG и Team Liquid. Всички тези тимове са познати на необятната аудитория, само че OG е малко пред останалите. Отборът резервира основните си състезатели Топаяс Мика „ Topson ” Таавитсайнен и Себастиян „ Ceb ” Дебс.

Зона Китай също се отличава с извънредно сериозна конкуренция. През последната година там бяха направени доста прехвърляния, като съвсем всички съществени тимове размениха част от титулярните си играчи. Новият тим на Elephant наподобява ужасно евентуален, тъй че ви съветваме да обърнете внимание на техните мачове онлайн в Уинбет.

Регионът CIS също има какво да предложи. Там се състезава супер тимът на Virtus.pro, за който се състезава и най-хубавото кери в играта – Игор „ epileptick1d ” Григоренко.

В зона Азия може да откроим отборът на TNC Predator, чийто капитан е живата легенда Ким „ Febby ” Юнг-мин.

Северна и Южна Америка не се отличават с кой знае какъв брой огромни обичаи в електронните спортове, само че в последните години бележат сериозен напредък. В Северна Америка тимът на Evil Geniuses наподобява като топ кандидат.

Съвети за
залог

Постоянния поток от мачове и честите изненади при електронните спортове не подготвят потреблението на някаква съответна тактика. Ние обаче считаме, че тазгодишната скица предлага някои много забавни благоприятни условия.

Разделянето на континентални зони дава опция да се насладим на десетки мачове всеки ден. По този метод, може да употребявате акумулаторни
залози. В началото на всеки шампионат букмейкърите са леко резервирани и не обичат да дават прекомерно ниски коефициенти. Всеки умел състезател в тази област е добре осведомен с това предписание и умее да се възползва от него. Вече ви разказахме за любимците във всяка от дивизиите. В ранната фаза на шампионата коефициентите за техни победи ще бъдат доста по-големи, в сравнение с откакто към този момент натрупат няколко победи.

Не пропускайте да се възползвате от страхотните коефициенти и суперразнообразието от , което ще предложи Winbet през идващия един месец.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР