Тазгодишният концерт за Нова година в центъра на София ще

...
Тазгодишният концерт за Нова година в центъра на София ще
Коментари Харесай

Концертът за Нова година – пълна бутафория

Тазгодишният концерт за Нова година в центъра на София ще е чиста проба отблъскване на номера. 

Традиционното шоу се завръща след двугодишна пауза поради пандемията. За страдание обаче вместо охолно и зрелищно, както софиянци са привикнали, този път шоуто ще е единствено за отблъскване на номера. В този ред на мисли ще е надалеч по-подходящо за постната софра на Бъдни вечер. 

Само четири ще са известните лица в идното шоу на 31 декември против 1 януари – инструменталистите от „ Обичайните обвинени “. Всички останали ще са от миманса и най-вероятно ще пеят без пари в името на триминутната популярност по малкия екран. 

За пръв път в историята тазгодишното шоу в центъра на София няма да бъде предавано по Българска национална телевизия, а по bTV. Не е ясно каква сума ще прибере частната медия, само че изпълнителите, които ще излязат на сцената евентуално са познати единствено на аудиторията й, а някои от тях даже и на по-малка група хора. Основната част от участниците тази година ще са от шоуто „ Гласът на България “.

Именно те ще се изявяват дружно с „ Обичайните обвинени “ – Иван Лечев, Стоян Янкулов – Стунджи, Веселин Веселинов – Еко и Мирослав Иванов. В програмата не се загатва даже името на Стефан Вълдобрев, който в реалност е главният магнит за привличане на публиката и играе ролята на фронтмен във групировката. 

Той съобщил, че се е контузил по време на фотоси преди броени дни, само че надалеч не това е повода за отсъствието му, поради, че точно на имения си ден ще пее с сътрудниците си в столичен клуб, а на 1 януари има планувана изява във Варна. 

По всяка възможност повода Вълдобрев да не пее дружно с „ Обичайните обвинени “ в новогодишния концерт в центъра на София, са пари, поради обстоятелството, че звездата прибира в действителност звездни възнаграждения. 
Ако обаче феновете на bTV не са почитатели на „ Гласът на България “ надали ще бъдат заинтригувани от концерта. 

Фолклорен отбор „ Горна баня “ към Народно читалище „ Пробуда – 1926 “ пък са още по-непознати. Те ще би трябвало да поведат публиката на площада в празнично хоро. 
Програмата ще бъде открита и закрита от DJ DIMMY, който и да е той. Водещи ще са Натали Трифонова и Николаос Цитиридис. 
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР