Тазгодишният кинофестивал в Кан бе открит с пищен червен килим.

...
Тазгодишният кинофестивал в Кан бе открит с пищен червен килим.
Коментари Харесай

Рокля на български дизайнер на откриването на фестивала в Кан

Тазгодишният кинофестивал в Кан бе открит с обилен червен килим. В дните до 25-и май форумът ще концентрира вниманието освен върху кинолентите, участващи в конкуренцията за огромната премия Златна палма, а и обичайно върху всички звезди, които дефилират по именития червен килим на стълбите пред фестивалния комплекс на бул. Кроазет.

Въпреки че в формалната стратегия на форума няма включен български филм, на аления килим България, в лицето на София Борисова, победи за втора поредна година. Известната италианска актриса и продуцент Тициана Рока още веднъж избра рокля на най-титулуваната българска дизайнерка, с цел да блесне на откриването.

След като бе избрана през 2017 година като една от най-стилните звезди на премиите БАФТА в Лондон, облечена в рокля висша мода на Борисова, и бе ослепителна на миналогодишното издание на фестивала в Кан, тази година Тициана Рока още веднъж се довери за визията си на родната ни дизанйнерка.

Роклята, която избра италианската звезда, е от линията Limited Edition, направена от черна дантела висша мода с бродирани 3D цветя, обшита с черни кристали, издаде дизайнерката пред Dir.bg. Горната част на тоалета е корсетна, с цел да подчертае женствените форми на звездата, а долната е многопластова пола в омбре черно-бежов цвят.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР