Тайнствена среща в Народното събрание на главния прокурор Сотир Цацаров

...
Тайнствена среща в Народното събрание на главния прокурор Сотир Цацаров
Коментари Харесай

Тайна среща на Цацаров и Цветанов в парламента, не е ясно защо

Тайнствена среща в Народното събрание на основния прокурор Сотир Цацаров и ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов разбуни духовете. Причината – не стана ясно за какво се наложи двамата да се срещнат в стаята на ГЕРБ в Народното събрание. Според версия на в. „ 24 часа “ повода била среща на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева с турския дипломат Хасан Улусой.

``
реклама

Няма обаче никакво публично удостоверение на тази информация, а кореспондент на Actualno.com научи от пресслужбата на Народното събрание, че турският дипломат е бил при Караянчева, с цел да ѝ връчи картина на Желязната черква в Истанбул. Засега никой в Народното събрание не желае да разяснява публично защо е имало среща на Цацаров с Цветанов, откакто основният прокурор върви извънредно рядко в Народното събрание. Цацаров избегна публицистите на излизане, като мина през специфичен непряк вход, до който репортерите нямат достъп.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР