Тайнствен любовник от далечна страна, най-вероятно Беларус, е помогнал на 

...
Тайнствен любовник от далечна страна, най-вероятно Беларус, е помогнал на 
Коментари Харесай

“Хубавата Елена” избягала в чужбина при любовник

Тайнствен ухажор от далечна страна, най-вероятно Беларус, е оказал помощ на  оповестената от мъжа си за безследно изчезнала Елена Станева да напусне Турция. Това е най-горещата версия, по която работи полицията, издадоха наши източници. Бягството е планувано повече от месец като прелюбодейците деликатно избрали хотел в Турция, който е покрай аерогарата и купили билети за следобеден полет, тъй че да завоюват задоволително време без отсъствието им да буди съмнение.

 

От чатовете в телефона на Елена, до които проверяващите са получили достъп, станало ясно, че тя слагала рога на мъжа си от най-малко година с неин съотечественик, който постоянно идвал в България по бизнес. Връзката им се развила толкоз бурно, че неверницата решила да избяга, спестявайки си разправиите с развода и подялбата на наставнически права.

 

Припомняме, че в края на предходната седмица Елена, брачният партньор й Станислав и двете им деца отпътуват на отмора в южната ни съседка. Малко по-късно хубавицата, която е родом от Беларус, извежда малчуганите от хотела, под претекст, че желае да ги поразходи, и оттогава следите й се губят. Съпругът й я афишира за безследно изчезнала и пуска апели в обществените мрежи да му оказват помощ с издирването.

 

" Изчезналата Елена и децата й са открити на територията на друга страна, не са в Турция ", обясниха от Министерство на вътрешните работи.

От вътрешното министерство допълват, че дамата е жива и здрава. Дъщеря й Сияна и синът й Кристиян също са с нея. 

" Тя има право да резервира местонахождението си в загадка все още ", настояват още от ведомството.

 

Тъпият ъгъл в любовния триъгълник, естествено е излъганият брачен партньор. Той още отхвърля да повярва, че хитрата гражданка на някогашния Съюз на съветските социалистически републики го е изпържила по остарялата съветска скица, вземайки му децата под носа. Станислав Станев настойчиво твърди, че Министерство на вътрешните работи не се е свързвало с него и не са го уведомявали за развоя на събитията.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Елена Станева Турция Беларус МВР СССР Станислав Станев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР