„Тайният син“ на Джей Зи обвинява рапъра, че използва славата

...
„Тайният син“ на Джей Зи обвинява рапъра, че използва славата
Коментари Харесай

„Тайният син“ на Джей Зи разкри хитростите, с които рапърът избягва ДНК теста за бащинство

„ Тайният наследник “ на Джей Зи упреква рапъра, че употребява славата и парите си, с цел да заобикаля ДНК тест за бащинство в продължение на 8 години. Настойникът на Римир Сатъртуейт даже съди личните си юристи за това, че са се съюзили с юристите на артиста, с цел да го измъкнат от теста за бащинство, оповестява „ Сън “.

Делото би трябвало да се гледа през декември във Филаделфия. Римир съобщи, че няма да се откаже до момента в който истината не излезе нескрито и не получи почтен развой.

Джей Зи, чието същинско име е Шон Картър, отхвърля да е татко на Римир, само че и до момента не се е подложил на теста. Съдът отхвърли да задължи брачна половинка на Бионсе да даде кръвна проба, тъй като в началото се смяташе, че същинският татко на Римир е открит. Всъщност в акта му за раждане няма вписан татко.

Младежът твърди, че по-късно юристите му съзнателно са позволили процесуални неточности, с цел да попречват делото.

„ Не желая пари или нещо такова от Джей Зи. Искам единствено най-сетне да каже истината на света “, съобщи Римир, който също е музикант. „ Ако казваш истината, тогава за какво постоянно първият отговор, когато те карат да си направиш теста, е „ не “, обръща се той към рапъра.

Майка му Уанда му споделила, че счита, че Джей Зи е негов татко, когато бил на 8. 43-годишната Уанда споделя, че имала забивка с рапъра през 1992 година в жилището на вуйна му в Бруклин. Двамата употребявали защитни средства, само че станал гаф. Две седмици по-късно той я посетил още веднъж и от този момент двамата не са се виждали.

Първоначално в акта за раждане на момчето бил вписан приятелят на Уанда – Робърт Грейвс. През 2011, обаче, след ДНК тест станало ясно, че не той е бащата.

Бабата на Римир – Лили, която получила настойничество над него през 2010, откакто Уанда станала прекомерно болна, с цел да го гледа, също има вяра, че мъжът на Бионсе е негов татко. Бременната Уанда нямала визия по какъв начин да се свърже с него. Тогава тя била малолетна.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР