Тайните служби помагат на Metro Police в издирването на избягал заподозрян в убийство във Вашингтон, окръг Колумбия

...
Тайните служби на САЩ помагат на столичното полицейско управление в
Коментари Харесай

Тайните служби на САЩ помагат на столичното полицейско управление в издирването на заподозрян в убийство, който избяга от ареста в университетска болница в сряда, съобщи агенцията.

Полицията идентифицира заподозрения като Кристофър Хейнс, 30, който избяга малко след 15:30 часа. от Университетската болница Джордж Вашингтон, квартал Фоги Ботъм във Вашингтон, окръг Колумбия.

Хейнс е обвинен в разследване на убийство, каза полицейското управление пред CNN. Последно е видян с черни белезници, висящи на дясната му китка. Той е описан като чернокож с „дреди до раменете“.

Полицията каза на CNN, че смята, че Хейнс е изхвърлил издадения си от затвора пуловер и сега носи „черна тениска и сиви шорти под бяло боди“. Той също така има видна татуировка на Вашингтон „W“ отпред на врата си, каза полицията.

 Полицията пусна актуализирана снимка на Хейнс, като каза, че последно е бил видян с черни белезници, висящи на дясната му китка. class= Полицията пусна актуализирана снимка на Хейнс, като каза, че последно е бил видян с черни белезници, висящи на дясната му китка. Столично полицейско управление на окръг Колумбия

Извънреден сигнал от правителството на окръг Колумбия гласи „внимавайте“, тъй като Хейнс се смята за въоръжен и опасен.

Тайните служби на САЩ казаха, че техният униформен отдел също помага в издирването на Хейнс. Американската паркова полиция, федерална агенция, също помага на полицията в окръг Колумбия в търсенето, според говорител Sgt. Том Туинейм.

Има някои временни, предпазни затворени пътища около Белия дом, докато полицията издирва заподозрения, каза в изявление говорителят на Тайните служби Антъни Гулиелми.

Приблизително 20 минути след бягството му университетът "Джордж Вашингтон" издаде заповед за "убежище на място" за своя градски кампус, се казва в изявление на университета на уебсайта му. Университетът каза, че не е получил никакви доклади за някой наранен в общността на GWU.

Говорител на университетската болница "Джордж Вашингтон" каза, че болницата остава "напълно работеща" и се координира с местните власти.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР