Тайната на вечната младост е в това да останеш инфантил.

...
Тайната на вечната младост е в това да останеш инфантил.
Коментари Харесай

Ураганът "Дориан Грей" и моделът "фъш-фъш"

Тайната на безконечната младост е в това да останеш инфантил. Това е историята на актуалния Дориан Грей, която ще ви разкажем в тези скръбни редове. 

***

Ураганът " Дориан Грей " отслабна и приближи Съединените щати. 

- Идвам да направя малко фъш-фъш на Флорида - сподели лекомисленият и нечовечен Дориан, за който човешките жертви и разрушения са просто една заигравка. - Флорида е жена и за нея е доста значимо да си направи фъш-фъш, да има размер в главата и мокрота на погледа. А аз съм просто буря, от мен не се чака да съм интелигентен, съчувствен или предвидлив. От мен се чака да съм деятелен до сетния си мирис. Веднъж си избърсах сопола в косата на една Менда и я издухах към тв приемника да изясни нещо. Тя се запъна, хвана се за пожарникарския стълб и се развя като знаме. Аз духам с всичка мощ, тя се ветрее и не се пуска. " Няма да ида в тв приемника със сопол в косата, в случай че ще да е сополът на Дориан Грей! ", вика тая глезла и не се пуска. Айде тогава, крещя, да ми се махаш от главата и порциите и да си вървиш на село при майка си! И тя си потегли. После обаче пристигнаха няколко укротителки на стихии, почнаха да свирят на пилона ми и той се прибра като хипнотизирана змия. Стърчащият стълб стана сплескан питон. И ми викат тия укротителки, тия съблазнителки, тия изкушения в женски облик: " Ти като стана министър-председател, споделиха ли ти, че би трябвало малко да пораснеш и да спреш с детинските нелепости? Казаха ти! Ти какво направи? Тръгна по тв приемниците да приказваш още по-големи нелепости и да се хвалиш с пилона си какъв брой бил блестящ и бляскав. Айде в този момент да върнеш Менда назад и да ѝ направиш фъш-фъш, нали си вихър, покажи си майсторлъка! " Тогава разбрах и запомних: на една жена да ѝ направиш фъш-фъш е все едно да я уважиш. Това демонстрира почитание! 

***

Много-много не му мисля, бурен съм си, но все отново и аз си върша някакви сметчици. Така и така като сега съм покрай Съединените щати, взех та се разфучах по адрес на Русия. Ей, крещя, другарко Империя на злото, стига си раздухвала международни пожари! Махай ги тия щикове и тия вмирисани ботуши от моята атлантическа татковина! Ела ми на състезанието за " Белене ", да ти покажа аз какво значи крадене - и за мене да има, и за тебе, и за Флорида дори!*. 

Сега очаквам отговора на злодеите - ще има да се бием с пачки от Бургас през Козлодуй до Белене - като в бурята " Невада " едно време, първото работно място на Гала.

***

Бурята с изложбата и руските щикове се оказа вихър в чаша вода. Джумбуш да става!

***

Минах значи с бръснещ полет около Щатите и си крещя: ех, значи, хубаво е да се лети като вихър, но още по-хубаво е да се лети на изтребител, какъвто светът не е виждал - тъй като не е създаден! Че като бръкнах в бюджета, че като взех да разпилявам тия пачки... Бре, летят тия пари, кипи морето и блъска американските крайбрежия, а ония викат: още, още, още! Ще има и още бе, за вас ще има, за мен ще има, за другите ще има - за всички ще има и никой няма да бъде подценен, единствено ми помогнете да се задържа в тая печална юдол, наречена ръководство! 

***

Между другото, по този начин лекинко, с едно фъш-фъш поразчорлих перчема на Тръмп. Големи другари сме и той доста ме почита. Обеща ми да се снимаме с F-16! 

______

* " Мы разтеглим пожар мировой / Церкви и тюрмы сравняем с землей! "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР