Тайната към хубавата кожа е разнообразната естествена храна и полезните

...
Тайната към хубавата кожа е разнообразната естествена храна и полезните
Коментари Харесай

Тези храни ВРЕДЯТ на вашата кожа

Тайната към хубавата кожа е разнообразната естествена храна и потребните мазнини. Те управляват хормоните и храносмилателната ни система и ги поддържат в норма, което се отразява и на нейния лъчезарен тип. Има такива храни обаче, с които в случай че прекалим, могат да се окажат рискови и да провокират дълбоки раздразнения и зачервявания по кожата ни. Ето кои са те.

Бяла захар

Всички храни с прибавен бяла захар водят до възпаления на организма и от там до проблеми с кожата. Избягвай пакетираните храни като вафли, бисквити, кексове, шоколад (освен в случай че не е черен шоколад с над 70% какао).

Избягвай сокове с добавена захар и консерванти, тъй като даже фруктозата подвига внезапно кръвната захар и предизвиква кожни проблеми.

Акнето по тялото – по какъв начин да се оправим

Млечни артикули

Ако имате нетърпимост към лактозата, пробвайте да избягвате изцяло, или най-малко да намалите до най-малко млечните артикули.

Сухото мляко
5 храни, които да консумирате за здрава и красива КОЖА
Балансираната диета, която включва пресни и здравословни храни, е наложителна за цялостното ви благоденствие. Младежкият тип на кожата...
Прочети повече
Счита се за по-вредно от естественото мляко заради наличието си на казеин и пониженото наличие на мазнини.

Как запушвате порите си без да знаете

Сушените плодове

На пръв взор сушените плодове може да наподобяват като чудесна опция и здравословно ядене денем, само че в действителност те съдържат сиропи, захари, консерванти и подобрители, а някои от тях биват третирани със серен диоксид. Всички тези добавки ги вършат нездравословни както за кожата, по този начин и за целия ни организъм.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР